„Lecții de viață”, episod nou: Un gest omenesc

„Lecții de viață”, episod nou: Un gest omenesc

Sezonul nou din „Lecții de viață” continuă la PRO TV,, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar episodul din 20 septembrie, „Un gest omenesc”, ne prezintă povestea lui Doru Fornescu, un bărbat care lucrează ca taximetrist și are o căsnicie fericită alături de Cornelia. Cei doi au împreună o fată, pe Mihaela.

Într-o zi, Doru o întâlnește pe stradă pe Ana, o tânără sărmană care vinde flori și despre care crede că este mută. Bărbatul decide să o ajute și o ia acasă, îi dă mâncare și o lasă să se spele. El este surprins de Mihaela, care îl acoperă și îi spune mamei ei că Ana este colegă de școală cu ea.

Cornelia află până la urmă că a fost mințită și crede că Ana este amanta soțului ei, însă după mai multe discuții decide să o angajeze pe tânără la salonul ei. Chiar dacă este foarte pricepută, la un moment dat telefonul unei cliente dispare, iar Ana este principala suspectă de furt. Atunci toți cei din jur descoperă că fata nu este mută, ci poate să vorbească.

Telefonul este găsit, nu fusese furat de Ana, însă tânăra decide să nu mai lucreze la salon, iar din această cauză Doru și Cornelia se ceartă. Bărbatul scoate mai mulți bani din cont și închiriază o garsonieră, acolo unde o duce pe Ana, fără ca soția lui să știe. Cornelia află și pleacă spre locuință, fiind sigură că soțul ei stă acolo cu amanta lui.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni