„Lecții de viață”, episod nou: Taximetristul

„Lecții de viață”, episod nou: Taximetristul

Finalul verii a adus în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar venirea toamnei continuă cu episoade noi. Pe 03 septembrie, la PRO TV, de la ora 14.00, putem vedea „Taximetristul”, episod ce ne prezintă povestea lui Nicolae Dungaciu, care este taximetrist și se îndrăgostește de Iulia Belinski, una dintre clientele lui.

După ce află totul despre ea, Nicolae merge la ușa Iuliei și o invită în oraș, doar că descoperă că aceasta locuiește cu Florin Petrescu, iubitul ei. Însă acest lucru nu îl face să renunțe la tânără, deoarece a creat o obsesie pentru ea.

Nicolae îi trimite Iuliei cadouri la muncă și face tot posibilul să o despartă de Florin, crezând că așa o va face să-i devină iubită. Bărbatul apelează la Loredana Zărnescu, pe care o angajează să-l seducă pe Florin. Ea se întâlnește cu bărbatul și îl sărută, iar Nicolae le face poze și i le trimite Iuliei.

După ce Iulia se desparte de Florin, taximetristul își duce planul mai departe și se împrietenește cu Victorița Belinski, nimeni alta decât mama Iuliei. Cu ajutorul acesteia ajunge să iasă în oraș cu Iulia, căruia îi fură un sărut. Însă Iulia își dă seama că nu trebuia să facă acest lucru și îl respinge definitiv pe Nicolae.

Tânărul nu acceptă că femeia nu îl dorește în viața ei și devine agresiv, o răpește și o ține cu forța într-un garaj de la marginea Bucureștiului. Iar singura ei scăpare, după cum spune Nicolae, este să accepte să-i devină soție. Victorița și Florin văd că Iulia a dispărut și îl bănuiesc pe Nicolae că a răpit-o.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni