„Lecții de viață”, episod nou pe VOYO: Femei curajoase

„Lecții de viață”, episod nou pe VOYO: Femei curajoase

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, PRO TV difuzează „Lecții de viață”, însă deja celebra producție de la PRO TV are acum o surpriză pentru fani: noi episoade se văd în exclusivitate pe VOYO!

„Femei curajoase”, unul dintre episoadele noi care pot fi văzute doar pe VOYO, ne prezintă povestea a doi polițiști, Nicu și Denis, primul fiind foarte agresiv, în timp ce al doilea se lasă dominat de colegul său.

Din păcate, Nicu nu este agresiv doar cu infractorii, ci la fel se poartă și acasă, unde își bate soția, pe Suzana, dar și copilul. Însă Maria, soția lui Denis, vede aceste lucruri și încearcă să o salveze pe Suzana, spunându-i că ar trebui să ia atitudine și să divorțeze. Din păcate, Suzana nu este de acord cu Maria, rămâne cu Nicu și acesta o agresează în continuare.

La un moment dat, în poveste apare și Ilie, fiul unor interlopi, care este bătut pe un câmp de Nicu, iar Denis asistă la întreaga scenă. După un timp, Ilie face plângere, dar Denis îl acoperă pe Nicu, astfel că autoritățile nu iau nicio decizie împotriva polițistului, iar interlopii jură că se vor răzbuna crunt.

Cum se va termina povestea puteți afla în noul episod „Lecții de viață”, care se vede în exclusivitate pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni