„Lecții de viață”, episod nou: Menajera

„Lecții de viață”, episod nou: Menajera

Finalul verii aduce în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar episodul din 30 august, „Menajera”, ne prezintă povestea unei fete simple, Natalia Ursu, care s-a mutat din Republica Moldova în România.

Tânăra în vârstă de 24 de ani se angajează ca bonă la familia Diaconu, însă odată ajunsă în casa acestora, descoperă că trebuie să fie și femeie de serviciu.

Natalia se împrietenește cu cei doi copii din familia Diaconu, Anca și Mario, și așa afă că fata are probleme sentimentale. După ce o ajută pe Anca, Natalia este promovată de Petru Diaconu, chiar dacă Stela, soția lui, nu este de acord.

În momentul în care unele bijuterii dispar din casă, Stela profită și îi spune soțului ei că o bănuiește pe Natalia că este o hoață. Tânăra este dată afară, dar este reangajată după ce Petru descoperă bijuteriile printre hainele lui Mario.

După ce se întoarce acasă la familia Diaconu, Natalia este total schimbată și, din cauza comportamentuli ei, este dată afară din nou. Însă Anca și Mario nu sunt de acord cu decizia părinților și pleacă să o caute pe Natalia. Pe care o găsesc legată de scaun, în propria ei locuință.

Ce s-a întâmplat și cum se termină povestea aflați de la ora 14.00, doar pe PRO TV, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni