„Lecții de viață”, episod nou: Influencerii

„Lecții de viață”, episod nou: Influencerii

Sezonul nou din „Lecții de viață” continuă la PRO TV,, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar episodul din 21 septembrie, „Influencerii”, ne prezintă povestea lui Sergiu, un tânăr de 24 de ani care are un canal de YouTube și care discută mai ales despre fete.

La un moment dat, el are un derapaj misogin, iar Natașa, care este și ea influencer, îi răspunde pe YouTube lui Sergiu și îl ironizează pentru ieșirile lui. Mai mult decât atât, ei se întâlnesc la o terasă și iese un scandal de zile mari care este filmat de o altă persoană și urcat pe internet.

Deoarece totul are un succes enorm, managerii celor doi influenceri decid ca Sergiu și Natașa să aibă împreună o emisiune online în care să se certe! Succesul este garantat, doar că tinerii se îndrăgostesc și ajung să formeze un cuplu. Ei vor să renunțe la emisiune și să anunțe public că sunt împreună, dar acest lucru ar fi sfârșitul emisiunii pe care o au.

Dacă nopțile și le petrec împreună ca și cuplu, ziua ei continuă emisiunea, iar fanii cred că Sergiu și Natașa se urăsc pe bune. Până în momentul în care povestea lor de dragoste devine publică și lumea își dă seama că show-ul pe care îl făceau ei în fața camerei este inventat.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni