„Lecții de viață”, episod nou: Gurul

„Lecții de viață”, episod nou: Gurul

Finalul verii a adus în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar venirea toamnei continuă cu episoade noi. Pe 08 septembrie, la PRO TV, de la ora 14.00, putem vedea „Gurul”, episod ce ne prezintă povestea unei tinere, Elena Antonescu, stresată de munca de la birou.

În vârstă de 30 de ani, aceasta intră în depresie, dar cea mai bună prietenă a ei, Livia Nițescu, îi spune că o poate ajuta și o trimite la un curs de yoga, unde guru este David Enăchescu. Elena este încântată și începe să facă tot ce spune David. Iar bărbatul o sfătuiește să scoată din bancă 10.000 de lei și să îi ofere primului om care îi iese în cale pe stradă. După ce face acest lucru, femeia se simte mai bine și se mută în vila gurului.

Din păcate, la un moment dat Elena nu mai rezonează cu David, ceea ce îi va crea probleme tinerei. Pentru că refuză să facă sex cu el, David o pedepsește. Iar femeia încearcă să plece din casă și să anunțe poliția, însă nu poate. Și, mai mult decât atât, descoperă că Livia, prietena ei bună, e mână în mână cu gurul.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni