„Lecții de viață”, episod nou: Capul familiei

„Lecții de viață”, episod nou: Capul familiei

Sezonul nou din „Lecții de viață” continuă la PRO TV,, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar episodul din 15 septembrie, „Capul familiei”, ne prezintă povestea unei femei, Vera Simion, care duce o viață care pare perfectă.

Căsătorită cu Alex, un om de afaceri de succes, care câștigă foarte mulți bani, Vera are doi copii cu soțul ei, pe Matei și Clara. Iar toți locuiesc într-o vilă de lux și își permit să își cumpere orice și să plece oriunde doresc.

Aflată în oraș într-o zi, la cumpărături, Vera este jefuită de un tânăr care o lasă fără geantă și tot ce avea în ea. Însă, după câteva zile, femeia se trezește cu hoțul lângă ea, într-un restaurant, acesta aducându-i înapoi toate obiectele pe care i le furase.

După ce are parte de o nouă întâlnire cu hoțul, femeia decide să meargă la Poliție, însă acolo descoperă că soțul ei este liderul unei grupări interlope. Lucru pe care ea nu îl știa și nu l-a bănuit niciodată!

După câteva zile, copiii Verei și ai lui Alex sunt răpiți, însă bărbatul nu dorește ca poliția să se implice, ci prefer să îl sechestreze pe cel care i-a jefuit soția și să afle de la acesta cine e de vină pentru tot.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni