• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Viitorul unei familii se afla sub semnul intrebarii. Care este finalul unei povesti complicate de viata

Viitorul unei familii se afla sub semnul intrebarii. Care este finalul unei povesti complicate de viata

Viitorul unei familii se afla sub semnul intrebarii. Care este finalul unei povesti complicate de viata

Adriana Ristea (32) locuieste impreuna cu sotul ei, Cristi (35) si fetita lor, Maria (5), intr-un apartament luat cu credit. Din cauza faptului ca singura din familie care lucreaza e Adriana, Cristi fiind somer de luni bune, familia are mari probleme cu banii si risca sa-si piarda casa. Din acest motiv, Adriana incepe sa faca ore suplimentare la serviciu, chiar daca nu poate sa-l suporte pe seful ei, Mihai Badea (53), care tot timpul o pipaie si flirteaza cu ea. 

Mihai stie situatia grea a Adrianei si ca nu-si permite sa-si piarda serviciul motiv pentru care incepe sa abuzeze tot mai mult de ea. In acelasi timp, Cristi e nemultumit ca Adriana isi neglijeaza familia in detrimentul muncii.

Mihai o santajeaza pe Adriana ca o sa o dea afara daca nu se culca cu el, asa ca aceasta il minte pe Cristi ca se duce la o intalnire de afaceri si accepta sa se culce cu Mihai insa numai ca sa-si poata intretine familia in continuare. Cristi afla de la Lili (35) o colega de-a Adrianei ca Adriana l-a mintit cand i-a spus ca se duce la o intalnire de afaceri asa ca-i face scandal. Adriana ii povesteste tot ce s-a intamplat intre ea si Mihai, dar ii ascunde faptul ca au facut sex. Furios, Cristi se duce la serviciu la Adriana si e foarte aproape sa-l bata pe Mihai, dar e oprit de Lili in ultimul moment. Cristi si Adriana merg la un avocat ca sa-l dea in judecata pe Mihai pentru hartuire sexuala, dar avocatul le spune ca au nevoie de martori. Cuprinsa de remuscari, Adriana ii marturiseste lui Cristi ca s-a culcat cu Mihai, dar doar ca sa-si pastreze serviciul. 

Mihai pleaca de acasa, ii spune Adrianei ca vrea sa ia o pauza si se angajeaza pe un vas de croaziera. Motivata sa-si recastige sotul Adriana il da in judecata pe Mihai, o aduce ca martor pe fosta lui asistenta, Raluca Serban (30) si reuseste sa castige procesul urmand sa primeasca despagubiri.

Mihai se intoarce de pe mare si se impaca cu Adriana. Cu banii castigati, Mihai isi deschide un atelier auto iar Adriana lucreaza cu el.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni