Lili a nascut-o pe fata cand era doar o adolescenta, asa ca acum este o mama foarte tanara. Cele doua nu se inteleg bine, avand in vedere ca Oana e deja o tanra de 18 ani, iar Lili este o femeie de 35 de ani care incearca sa-si refaca viata.

Intr-o zi apare un barbat in viata lui Lili, care o face pe aceasta sa spere la o relatie serioasa. Barbatul e avocat, iar Oana nu crede ca acesta isi va reface viata cu mama ei, care e ospatarita. Mai mult, Oana nu suporta sa-l vada pe barbat in casa si se impotriveste acestei relatii.

Pana la urma, amantul mamei o seduce o Oana si petrec impreuna o noapte fierbinte, in timp ce Lili era plecata la inmormantarea unei matusi.Avocatul dipare a doua zi din viata ambelor femei, Oana descopera ca e insurat si pana la urma ii marturiseste mamei sale ce s-a intamplat. Lili se considera vinovata pentru ca si-a expus fiica si il condamna pe avocat pentru cele intamplate. Il confrunta si ii spune sotiei acestuia tot ce se intamplase.

Lili si Oana depasesc situatia, se inteleg mai bine decat inainte si decid sa se mute la Buzau, unde matusa le lasase mostenire casa.