• PRO TV
  • Un secret de familie care le marcheaza viata. Trei surori au avut parte de surpriza vietii lor

Un secret de familie care le marcheaza viata. Trei surori au avut parte de surpriza vietii lor

Un secret de familie care le marcheaza viata. Trei surori au avut parte de surpriza vietii lor

Ioana Pavel (22) studiaza Microbilologia si dupa decesul mamei ei, Daniela, traieste cu tatal ei Radu (58). Radu are alte doua fiice, pe Catalina (31) si pe Irina (27), care insa locuiesc departe de tatal lor. 

Cand in cadrul unui seminar la scoala, Ioana analizeaza sangele Catalinei, constata ca grupa de sange a acesteia nu se leaga de cea a tatalui ei si incepe sa aiba dubii despre gradul de rudenie care le leaga. 

Ioana cere ajutorul lui Florin (28), absolvent a facultatii ei, care lucreaza la un centru de diagnosticare si care certifica faptul ca Catalina nu este fiica lui Radu. Ioana impartaseste descoperirea ei cu Irina si impreuna incep sa caute adevarul, fara a discuta insa cu Radu, care inca tine doliu si nici cu extrem de sensibila Catalina.

Cercetarile lor nu arata ca duc la vreun rezultat si Irina le abandoneaza. Ioana pana acum suspecteaza ca tatal Catalinei poate fi nasul ei, Liviu (57). Il viziteaza, dupa ce o convinge pe Irina sa o ajute si ia de la acesta o proba ADN.  

Examinarea dovedeste insa ca Liviu nu este tatal Catalinei. Ioana incepe sa se indoiasca si de faptul ca ea insasi si Irina ar fi fiicele lui Radu. Reuseste sa ia o proba a ADN-ului de la sora ei si impreuna cu propriul ADN le trimite la analize. 

Ceea ce a constatat este ca ea este fiica lui Radu iar Irina este fiica lui Liviu. Ioana este convinsa ca mama ei l-a inselat pe Radu si se supara foarte tare.  

Impartaseste rezultatele cu Irina, care nu le accepta si se cearta cu ea. Ioana mai tarziu merge la Liviu caruia ii face o scena de fata cu sotia lui. Liviu il gaseste pe Radu si ii cere sa le dezvaluie fiicelor lui adevarul, respectiv ca Catalina este infiata si ca Irina a fost conceputa prin fertilizarea in vitro cu sperma lui, deoarece cuplul nu putea sa faca copii. Ioana a venit pe lume ca un miracol mai tarziu, in mod fiziologic prin unirea lui Radu cu sotia lui. Radu ii dezvaluie adevarul Ioanei, si leaga si relatiile acesteia cu Irina spunand ca examinarile analizelor au fost gresite.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni