• PRO TV
  • Sunt adolescente rebele, dar le dau parintilor o lectie de viata. Ce se intampla cand nu exista intelegere in familie

Sunt adolescente rebele, dar le dau parintilor o lectie de viata. Ce se intampla cand nu exista intelegere in familie

Sunt adolescente rebele, dar le dau parintilor o lectie de viata. Ce se intampla cand nu exista intelegere in familie

Elena Sabau, o femeie in varsta de 40 de ani, a divortat de curand si este nevoita sa se descurce singura si sa isi creasca fiica, pe Eliza, o adolescenta de numai 17 ani. 

Elena nu are serviciu, iar Eliza vrea din ce in ce mai multa atentie din partea mamei ei. Tanara reuseste sa dea mereu de bucluc la scoala si o pune in situatii neplacute pe mama sa. Din pacate, dupa ce fura bani de la o colega, Eliza este exmatriculata din liceu, iar mama sa decide sa o duca la tara, la sora ei, pentru a primi pedeapsa pe care si-o merita.

Maria este sora Elenei, care locuieste intr-un sat, alaturi de fiica sa, Betty, si sotul Valentin, iar cei doi sunt foarte stricti in ceea ce priveste educatia fiicei lor. Betty invata din greu si este ascultatoare, exact opusul Elizei, de aceea la inceput, cele doua nu s-au inteles deloc.

Pe masura ce au inceput sa se cunoasca mai bine, Betty si Eliza devin prietene bune, iar tanara de la Bucuresti reuseste sa faca din verisoara o adolescenta rebela, din razbunare fata de sora mamei sale. 

Valentin si Maria se simt depasiti de situatie si singura varianta pe care o vad este sa le pedepseasca pe cele doua verisoare astfel incat sa nu mai aiba timp sa faca alte lucruri deplasate. Fetele au decis sa fuga de acasa si sunt implicate intr-un accident de masina. 

Din fericire, nimeni nu este ranit grav, dar de aici se trag cateva concluzii importante. Valentin si Maria decid sa ii acorde mai multa libertate lui Betty, iar Eliza isi da seama ca mama sa o iubeste foarte mult si ca nu mai trebuia sa o supere.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni