• PRO TV
  • Ea este mereu in lumina blitz-urilor, insa sora ei este o prezenta discreta. Cum arata sora Biancai Dragusanu

Ea este mereu in lumina blitz-urilor, insa sora ei este o prezenta discreta. Cum arata sora Biancai Dragusanu

Ea este mereu in lumina blitz-urilor, insa sora ei este o prezenta discreta. Cum arata sora Biancai Dragusanu

Desi ea este tot timpul in lumina reflectoarelor si tine primele pagini ale tabloidelor, Bianca are o sora mult mai rezervata in privinta vietii private, dar cei care ii urmaresc pagina de Facebook au observat cu totul altceva.

Fosta asistenta tv si sora ei seamana ca doua picaturi de apa, iar daca inainte una era bruneta si cealalta roscata, in cea mai recenta fotografie publicata de fosta asistenta tv pe o retea de socializare, acestea seamana extrem de bine incat pot fi usor confundate.

Pe sora mai mica a Biancai o cheama Oana Daria si, spre deosebire de fosta sotie a lui Victor Slav, aceasta se tine departe de lumina reflectoarelor si prefera sa se dedice familiei sale.

Admiratorii au ramas surprinsi de asemanarea dintre cele doua surori si i-au transmis Oanei numeroase complimente pe reteaua de socializare.

 

La multi ani iubita mea surioara! ❤️❤️❤️Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa-i cresti in bucurie si fericire pe cei doi nepotei ai mei,alaturi de familia frumoasa pe care o avem! Multumesc Doamne pt ca ne iubesti

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni