• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Si-a pierdut memoria dupa un accident de masina, iar viata i s-a schimbat intr-o fractiune de secunda. Ce s-a intamplat

Si-a pierdut memoria dupa un accident de masina, iar viata i s-a schimbat intr-o fractiune de secunda. Ce s-a intamplat

Si-a pierdut memoria dupa un accident de masina, iar viata i s-a schimbat intr-o fractiune de secunda. Ce s-a intamplat

Victor Stefanescu (42) este un prosper om de afaceri. E casatorit cu Andreea si are un fiu din prima casnicie, Pavel - de 19 ani. Pavel nu o poate inghiti pe sotia tatalui sau. In casa mai e si Sonia, de 26 de ani, care e menajera si pe care Andreea nu o are la inima. 

Victor are un accident de masina si isi pierde memoria. Familia incearca sa il faca sa-si aminteasca despre viata de dinainte de accident, dar se pare ca Victor a ramas amnezic. Sonia, menajera, ii marturiseaste ca aveau o relatie pe ascuns si ca Victor ii promisese ca o paraseste pe Andreea si se casatoreste cu ea. Victor se simte atras de Sonia, Andreea observa acest lucru si incepe sa creada ca Victor se preface ca e amnezic pentru a gasi un motiv sa divorteze de ea si sa se casatoreasca cu menajera. 

Conflictul e intretinut de Pavel, care spera ca in felul acesta sa scape de Andreea. 

Sonia ii spune lui Victor ca e insarcinata cu copilul lui. Victor o crede si se hotaraste sa divorteze de Andreea. Dar in timp ce aceasta isi impacheteaza lucrurile sa plece, ii filmeaza pe Sonia si pe Pavel sarutandu-se si ii arata imaginile lui Victor. Acesta e socat sa-l vada pe fiul sau si pe Sonia atat de apropiati si e convins ca Pavel e tatal copilului. Decide sa ii de ape amandoi afara din casa sis a-I lase sa se descurce singuri. 

Sonia pretinde in continuare ca Victor e tatal copilului. Dupa ce naste, Victor face un test AND sa dovedeasca faptul ca nu e el tatal, dar rezultatul testului dovedeste contrariul. Victor are un atac de panica. Decide sa ii sprijine financiar pe Sonia si Pavel, dar intrucat Sonia a intretinut relatii atat cu tatal, cat si cu fiul, nu-l poate ierta pe niciunul dintre ei. Victor ramane cu Andreea, iar Sonia si Pavel raman singuri sa creasca copilul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni