• PRO TV
  • Selena Gomez si Demi Lovato, la cutite din cauza geloziei. Afla cum se inteleg acum cele doua

Selena Gomez si Demi Lovato, la cutite din cauza geloziei. Afla cum se inteleg acum cele doua

Selena Gomez si Demi Lovato, la cutite din cauza geloziei. Afla cum se inteleg acum cele doua

Vesti bune pentru fanii Delena: stelele Disney Demi Lovato si Selena Gomez par ca isi reconsidera sentimentele si prietenia lor este iar la mare pret, dupa cum o demonstreaza imaginea cu imbratisarea lor sincera.

Saptamana trecuta, Selena a postat pe Twitter o imagine cu ea si Demi la un restaurant, imbratisate. "Cina vesela cu Selena”, a comentat Demi Lovato sub imagine si a adaugat un smiley emoticon.

Intr-un interviu, Demi Lovato a vorbit despre perioada in care ea si Selena se distantasera, iar prietenia lor a trecut printr-un moment de cumpana.

Pentru ca pun mare pret pe prietenie, vedetele ProTV te ajuta sa faci o surpriza unui prieten. Intra in aplicatia "Friends LIKE ProTV" si vezi cati prieteni merita sa primeasca un mesaj de la tine >>> http://friends.protv.ro

"Au fost situatii cand ne-am departat una de cealalta si nu ne mai vorbeam, dar acum suntem intr-un moment in care amandoua am realizat ca viata e prea scurta si ca atunci cand ai in viata ta care te iubesc atat de mult ar trebui sa fii mereu in preajma lor", a povestit Demi.



S-ar parea ca prietenia dintre cele doua staruri Disney s-a interupt pe motive de gelozie. Demi Lovato s-a suparat pe Selena Gomez dupa ce aceasta isi petrecea tot mai mult timp cu Taylor Swift.



Demi si Selena s-au imprietenit in urma cu aproximativ 12 ani, pe platourile de filmare de la “Barney”, au devenit staruri Disney si au fost co-protagoniste in “The Princess Protection Program".
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni