• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Se iubeau, dar totul s-a schimbat cand ea a aparut in viata lor. Cum arata femeia care a pus capat unei relatii fericite

Se iubeau, dar totul s-a schimbat cand ea a aparut in viata lor. Cum arata femeia care a pus capat unei relatii fericite

Se iubeau, dar totul s-a schimbat cand ea a aparut in viata lor. Cum arata femeia care a pus capat unei relatii fericite

Doru si Elena sunt logoditi si urmeaza sa se casatoreasca. Tanara e nerabdatoare sa rezerve localul pentru nunta si il streseaza pe Doru de cate ori are ocazia. 

Intr-o zi, la usa lor apare Angela, prietena din copilarie a lui Doru. Angela descoperise ca sotul o insela de multa vreme, asa ca hotarase sa plece de acasa, de la Brasov si sa vina in Bucuresti. Aici nu-l cunoaste decat pe Doru, asa ca vine direct acasa la cei doi si ii roaga sa o gazduiasca o vreme. 

Doru e foarte fericit ca poate sa o ajute, iar Elena e foarte deranjata de noul musafir. Desi Angela se straduieste sa nu deranjeze prea tare, apar certuri mari intre Elena si Doru din cauza ei. Dupa o cearta puternica, Elena pleaca de acasa, iar Doru ramane singur cu Angela. 

Aceasta il sfatuieste sa se impace cu Elena, ii pare rau ca s-au certat din cauza ei, dar lucrurile se complica. Dupa ce beau ceva, se inveselesc si ajung sa se apropie si sa petreaca o noapte fierbinte in dormitor. A doua zi, fiecare regreta cele petrecute. 

Doru si Elena sunt la un pas de a se impaca, dar Doru ii marturiseste despre noaptea petrecuta cu Angela. Elena hotaraste sa-l paraseasca definitiv. Angela se retrage si ea din viata lui Doru.  

Angela e vizitata de fostul sot, care incearca sa o convinga sa se intoarca la Brasov. Intre timp, Anglea descopera ca e insarcinata si e convinsa ca e copilul lui Doru. La randul lui, Doru, se gandeste doar la Angela. Desi e pe punctul de a pleca la Brasov impreuna cu fostul sot, Angela se razgandeste in ultimul moment si se intoarce la Doru. Isi dau seama ca s-au iubit mereu si acorda acum o sansa relatiei lor, mai ales ca vor devein si parinti. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni