Intr-o zi, la usa lor apare Angela, prietena din copilarie a lui Doru. Angela descoperise ca sotul o insela de multa vreme, asa ca hotarase sa plece de acasa, de la Brasov si sa vina in Bucuresti. Aici nu-l cunoaste decat pe Doru, asa ca vine direct acasa la cei doi si ii roaga sa o gazduiasca o vreme. 

Doru e foarte fericit ca poate sa o ajute, iar Elena e foarte deranjata de noul musafir. Desi Angela se straduieste sa nu deranjeze prea tare, apar certuri mari intre Elena si Doru din cauza ei. Dupa o cearta puternica, Elena pleaca de acasa, iar Doru ramane singur cu Angela. 

Aceasta il sfatuieste sa se impace cu Elena, ii pare rau ca s-au certat din cauza ei, dar lucrurile se complica. Dupa ce beau ceva, se inveselesc si ajung sa se apropie si sa petreaca o noapte fierbinte in dormitor. A doua zi, fiecare regreta cele petrecute. Doru si Elena sunt la un pas de a se impaca, dar Doru ii marturiseste despre noaptea petrecuta cu Angela. Elena hotaraste sa-l paraseasca definitiv. Angela se retrage si ea din viata lui Doru.  

Angela e vizitata de fostul sot, care incearca sa o convinga sa se intoarca la Brasov. Intre timp, Anglea descopera ca e insarcinata si e convinsa ca e copilul lui Doru. La randul lui, Doru, se gandeste doar la Angela. Desi e pe punctul de a pleca la Brasov impreuna cu fostul sot, Angela se razgandeste in ultimul moment si se intoarce la Doru. Isi dau seama ca s-au iubit mereu si acorda acum o sansa relatiei lor, mai ales ca vor devein si parinti.