LECTII DE VIATA

Va arata romanilor povesti interesante, pline de emotii, tradare, suspiciune, dezamagire, iubire, pasiune si multe altele!

Luni – Vineri 12:00

Vezi ultimele video-uri

Stiri

Se iubeau, dar totul s-a schimbat cand ea a aparut in viata lor. Cum arata femeia care a pus capat unei relatii fericite 06 Aprilie 2015, 17:00 / 1 comentarii

Se iubeau, dar totul s-a schimbat cand ea a aparut in viata lor. Cum arata femeia care a pus capat unei relatii fericite

Doru si Elena sunt logoditi si urmeaza sa se casatoreasca. Tanara e nerabdatoare sa rezerve localul pentru nunta si il streseaza pe Doru de cate ori are ocazia. 

"Lectii de viata", de luni pana vineri, de la ora 16:00 03 Aprilie 2015, 14:15 / 3 comentarii

"Lectii de viata", de luni pana vineri, de la ora 16:00

PRO TV va difuza emisiunea „Lectii de viata”, incepand de luni, 6 aprilie, de la ora 16:00. „Lectii de viata” le prezinta telespectatorilor situatii inspirate din viata cotidiana a familiilor. 

A crezut ca si-a intalnit marea dragoste. Ce s-a intamplat cand sotul si-a dat seama ca este inselat cu propriul nepot 30 Martie 2015, 18:49 / 1 comentarii

A crezut ca si-a intalnit marea dragoste. Ce s-a intamplat cand sotul si-a dat seama ca este inselat cu propriul nepot

Nicoleta si Stelian, un cuplu in care diferenta de varsta este mare, a fost primul subiect al emisiunii "Lectii de viata".

Lectii de viata, ACUM, la ProTV! 30 Martie 2015, 11:55 / 0 comentarii

Lectii de viata, ACUM, la ProTV!

Incepand de astazi, 30 martie, PRO TV prezinta Lectii de viata, o productie de tip fictiune, bazata pe situatii si intamplari reale, din viata cotidiana a familiilor.