O poveste incalcita de viata. Finalul neasteptat te va lasa mut de uimire

Data: 05 Iunie 2015

A doua zi, Viorica o asteapta pe Oana sa iasa de la scoala, ii povesteste ca e verisoara de gradul II cu Catalina si n-ar fi vrut s-o paraseasca, dar a trebuit sa plece din tara. Catalina se enerveaza cand aude ca Viorica a contactat-o pe Oana. Catalina si Ion ii spun Oanei adevarul: ca Viorica a fost mereu o persoana foarte iresponsabila si ca imediat dupa nastere le-a vandut copilul. Oana se duce din nou acasa la Viorica care o trateaza cu pizza si bere pana cand Oana se imbata. Catalina e revoltata, se duce sa-i faca scandal Vioricai. Viorica o ameninta ca vrea sa obtina custodia Oanei pentru ca in urma cu 16 ani adoptia nu s-a facut legal. Intre timp Oana incearca sa-l convinga pe Ion s-o lase sa stea cateva zile de proba cu Viorica ca sa se cunoasca mai bine. 

Desi Catalina se opune vehement, Ion o convinge s-o lase pe Oana sa se mute cu Viorica ca sa se convinga singura de adevarata fata a Vioricai. Oana se muta cu Viorica si Adrian, nu poate sa-l suporte pe Adrian, care se plimba toata ziua in chiloti, si e usor deranjata de stiul de viata dezordonat, complet diferit fata de cel de acasa. Ii place insa ca e lasata sa faca ce vrea. Catalina afla ca de cand Oana s-a mutat cu Viorica fata nu s-a mai dus la scoala deloc asa ca se duce s-o ia acasa. Oana refuza sa vina inapoi acasa, iar Viorica ii tranteste usa in nas. Pentru a complica lucrurile si mai mult, Catalina si Ion primesc o instiintare legala ca Viorica a obtinut custodia asupra Oanei.

Fix in momentul in care Ion si Catalina se gandesc ce pot face ca sa n-o piarda pe Oana, cei doi primesc o vizita din partea Vioricai care le marturiseste ca fata n-o intereseaza absolut deloc, o intereseaza sa se intoarca in Canada, insa pentru asta are nevoie de 100.000 de euro, bani pe care daca ii primeste va renunta la custodia Oanei. Ion si Catalina accepta, se hotarasc sa-si vanda casa ca sa faca rost de bani.

Intre timp Oana afla ca Viorica a mintit-o. In plus, Adrian e foarte aproape s-o violeze, fiind intrerupt in ultimul moment de Viorica, care nu pare deloc foarte revoltata de ce s-a intamplat. Constienta in sfarsit de ce fel de persoana e Viorica in realitate, Oana fuge acasa unde le povesteste totul parintilor ei, le cere iertare ca nu i-a ascultat atunci cand i-au spus sa se fereasca de Viorica.

Peste trei luni aflam ca Viorica a pierdut procesul de custodie al Oanei, iar Ion si Catalina au adoptat-o in sfarsit legal pe Oana.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies