O poveste despre incredere si prietenie. Dovada ca prietenii adevarati sunt pentru toata viata

Data: 15 Iunie 2015

Dan are un prieten bun, Remus Dobos (37), al carui baietel il vor boteza. Remus a ramas somer. Dan il recomanda la firma sa, si este angajat acolo, astfel devin colegi. Remus avanseaza repede la locul de munca si Dan se simte dat la o parte, Florea Marius, seful lor (55) ii da lui Remus sarcini cu care Dan nu reuseste sa se descurce de luni de zile.

Pe Dan il deranjeaza increderea sefului sau in Remus, la fel si comportamentul arogant al prietenului sau, care reuseste sa vanda un imobil pe care Dan nu a putut nicidecum sa-l vanda.

Situatia devine si mai serioasa cand Dan afla ca unul din ei va fi concediat in curand. Ca sa-si pastreze locul de munca, ii mai cere lui Marius inca o sansa. Seful sau ii propune un proiect ilegal. Dan insa refuza proiectul si ii sugereaza si lui Remus sa faca la fel. 

Dar Remus nu il asculta si preia proiectul, iar Dan se supara si refuza chiar si sa-i mai boteze baiatul. Dorina nu este de acord. Se cearta si se muta cu Luca de acasa. Cand Remus este confruntat cu acuzatia privind proiectul ilegal, Dan decide ca totusi il va ajuta pe prietenul sau, astfel reuseste sa recastige si increderea nevestei sale. Secretul iese la iveala, Marius l-a obligat pe Remus sa accepte propunerea sa. Cei doi prieteni il obliga pe Marius sa-si recunoasca vina. Remus isi da demisia si cei doi prieteni deschid o agentie imobiliara impreuna.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies