• PRO TV
  • O mama a vrut sa tina totul sub control, dar a avut parte de o surpriza dureroasa. Ce s-a intamplat cu familia ei

O mama a vrut sa tina totul sub control, dar a avut parte de o surpriza dureroasa. Ce s-a intamplat cu familia ei

O mama a vrut sa tina totul sub control, dar a avut parte de o surpriza dureroasa. Ce s-a intamplat cu familia ei

Elena Vasiliu (42) si sotul ei, Cornel Vasiliu (43) sunt proprietarii unui motel, pe care Elena l-a mostenit de la tatal sau. Fiul lor, Andrei (19) ii ajuta in gestionarea afacerii. 

Elena e o femeie puternica si independenta, obisnuita sa conduca si nu suporta cand sotul ei da sfaturi despre cum sa se comporte in afaceri sau in familie. De aceea, cand receptionistul pe care il aveau isi da demisia si sotul ei angajeaza o fata noua (Ramona Cojocaru - 26), fara sa o consulte, Elena nu e multumita. Desi Ramona se dovedeste foarte muncitoare si constiincioasa, Elena este suspicioasa si nu-i convine deloc faptul ca sotul si fiul ei o indragesc pe tanara. 

Ramona il incurajeaza pe Andrei sa-si perfectioneze talentul la desen, chiar daca stie ca ca mama sa doreste ca baiatul sa urmeze Facultatea de Drept. Ramona il convinge pe Cornel sa schimbe furnizorii de mancare, ceea ce o nemultumeste si mai tare pe Elena. Apoi o lista de preturi ajunge cu modificari la posibilii client, iar Elena nu intelege cine a facut modificarile si o banuieste pe Ramona. 

Elena incepe sa o investigheze pe fata, afla ca are un sot, ca nu a lucrat niciodata intr-un hotel, desi declarase contrariul. Totul pare ciudat in legatura cu fata, Elena descopera o serie de minciuni pe care le-a zis de cand s-a angajat in motelul lor.

Cand Ramona pleaca cu pretextul de a ingriji o ruda bolnava, Elena ii cauta prin lucruri si descopera ceva care o infioara: Ramona este fata ei, in certificatul ei de nastere este trecut numele de fata al Elenei. Femeia daduse nastere unui copil la numai 16 ani, iar tatal ei dusese copilul la orfelinat, ca sa nu pateze onoarea Elenei. 

Elena incearca sa ii explice Ramonei ce s-a intamplat, dar Ramona e furioasa si ii marturiseste ca a cautat-o din dorinta de a se razbuna, dar ca datorita sotului si fiului ei, care sunt oameni buni, nu si-a dus planul la bun sfarsit. 

Elena e disperata, nu mai vrea sa manance, sa doarma, plange si sta izolata in camera ei. Sotul si fiul Elenei o conving pe Ramona sa se intoarca la motel si sa o ierte pe Elena. Ramona vine inapoi, e dispusa sa o ierte pe mama ei si incep cu totii o noua viata de familie. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni