• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • O fiica rebela, predispusa greselilor, si o mama exagerat de protectoare. Povestea tulburatoare cu un final neasteptat

O fiica rebela, predispusa greselilor, si o mama exagerat de protectoare. Povestea tulburatoare cu un final neasteptat

O fiica rebela, predispusa greselilor, si o mama exagerat de protectoare. Povestea tulburatoare cu un final neasteptat

Valentina Balan este o mama singura care locuieste impreuna cu singura ei fiica - Sandra Balan, intr-un cartier rau famat din Bucuresti.

Valentina incearca sa-I ofere fiicei sale tot ce are nevoie, asa ca si-a luat doua joburi. Spera ca fiica ei sa aiba un viitor mai bun, dar de cand a devenit adolescenta, Sandra a intrat in anturaje dubioase, a inceput sa aiba un comportament obraznic si sa ia decizii proaste, ceea ce nu e o raritate in cartierul in care locuieste.

Intr-o zi, Valentina o zareste pe Sandra mangaindu-si burta si isi da seama ca in ultima vreme fata poarta doar haine largi. Ii trece prin cap ideea ca fiica ei ar putea fi insarcinata. Cand incearca sa afle adevarul, Sandra neaga, dar isi impacheteaza cateva lucruri si pleaca de acasa.

Valentina merge la Politie, o cauta pe Sandra, dar o lunga perioada nimeni nu stie nimic de ea. Dupa trei luni, Sandra apare la usa mamei sale, ravasita si plina de sange pe picioare. Mama isi da seama ca banuielile ei au fost adevarate si ca Sandra tocmai nascuse. O intreaba ce a facut cu copilul, dar Sandra refuza sa-I dea detalii si o implora sa nu o duca la spital si sa nu cheme politia. Valentina nu poate uita de copil, o suspecteaza pe Sandra ca l-a omorat si incepe o investigatie pe cont propriu. Descopera ca fiica ei obisnuia sa se prostitueze.

Afla ca a fost deseori vazuta in compania unui barbat, Mohamed, care lucreaza intr-o shaormerie. Ajunge la el dupa ce il suna si comanda o shaorma. Il confrunta asupra relatiei cu Sandra si devine sigura ca Mohamed este tatal copilului. 

In final, se dovedeste ca Mohamed fusese un client al Sandrei si nu se stie daca el e tatal copilului. Mohamed are familie si propriul copil, asa ca nu vrea sa mai auda de Sandra. 

Sandra a nascut intr-un ghetou, ajutata de oamenii strazii. Si-a abandonat acolo bebelusul si acestia l-au dus la un orfelinat. Valentina poate, in sfarsit, sa-si recupereze nepotul. Sandra e acuzata de prostitutie si de punerea in pericol a vietii copilului si inca nu e pregatita sa isi assume rolul de mama. Valentina e fericita ca isi va creste nepoata si promite sa nu mai faca aceleasi greseli pe care le-a facut in cresterea Sandrei. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni