• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • O decizie dificila: mama e nevoita sa aleaga intre iubit si fiica sa. Afla finalul unei povesti complicate

O decizie dificila: mama e nevoita sa aleaga intre iubit si fiica sa. Afla finalul unei povesti complicate

O decizie dificila: mama e nevoita sa aleaga intre iubit si fiica sa. Afla finalul unei povesti complicate

Corina Vasile (39) locuieste impreuna cu fica ei Letitia (19) si prietenul ei Nicu (40) intr-o casa mica intr-un cartier bucurestean. 

Dupa divortul ei de sotul ei Stefan (43), relatiile cu fata s-au inrautatit de tot. Intr-o zi fata dispare de acasa si este de negasit. Cu ajutorul fostului prieten al fetei, Cosmin (25), Corina afla ca Letitia si-a scris mailuri cu un anume Lucian (45), care a incurajat-o sa plece de acasa. Il gasesc pe Lucian care neaga ca are vreun amestec in toata disparitia fetei, dar dupa ce Cosmin il urmareste cateva zile pe Lucian, o gasesc pe Letitia intr-un apartament inchiriat. 

Ea refuza sa se intoarca acasa si ii informeaza pe Corina si Cosmin, ca va pleca in Olanda la o scoala de dans. Totusi a doua zi Letitia o suna pe mama ei pentru a-i marturisi adevaratul motiv pentru care nu vrea sa se mai intoarca acasa. Nicu i-a facut avansuri in nenumarate randuri si fata nu a mai suportat. Corina e daramata si il da afara pe Nicu. 

Cosmin afla insa ca Lucian a fost cercetat de politie pt trafic de persoane si se teme ca scoala de dans din Olanda e doar un pretext de a o duce pe Letitia la prostitutie. 

Intr-adevar, Letitia isi da singura seama de intentile lui Lucian si scapa cand acesta vrea sa o inchida intr-un beci. Fuge acasa la mama ei si ii pune politia pe cap lui Lucian. 

Cosmin si Letitia se apropie din nou si fata se inscrie intr-o grupa de dans din Bucuresti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni