• PRO TV
  • Nu-l mai recunosti. Justin Bieber a facut o schimbare radicala de look. Artistul uimeste cu o noua transformare

Nu-l mai recunosti. Justin Bieber a facut o schimbare radicala de look. Artistul uimeste cu o noua transformare

Nu-l mai recunosti. Justin Bieber a facut o schimbare radicala de look. Artistul uimeste cu o noua transformare

Are milioane de fani, iar acum este unul dintre cei mai indragiti artisti din intreaga lume si se bucura de o popularitate care creste de la o zi la alta.

Justin vrea fie in ton cu moda, apeleaza la tinute extravagante, apeleaza la tunsori care sa ii puna in valoare trasaturile fetei si nu este un lucru nou faptul ca este pasionat de tatuaje, dar cea mai recenta schimbare de look i-a lasat fara cuvinte pe fanii adevarati.

Cantaretul s-a vopsit blond, iar reactiile fanelor au fost pe masura: "Arati  mai bine ca de obicei", "Barbatul perfect", sau "Justin, ne place la nebunie parul tau, arati perfect si esti adorabil. Fanii te iubesc. Arati minunat", au fost numai cateva dintre mesajele pe care artistul le-a primit pe contul sau de Instagram.

Chiar daca nu este unul dintre cei mai cuminti artisti si a fost vazut si acuzat de o multime de lucruri indecente, Justin Bieber ramane in topul celor mai iubiti artisti internationali, iar acest lucru este indicat de numarul de oameni care ii urmaresc conturile de socializare, merg la spectacolele lui, ba mai mult decat atat, sunt si cativa care fie si-au tatuat chipul artistului, fie il imita. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni