Femeia a trait in cea mai mare parte a vietii sale singura, iar parintii sai si-au pierdut orice speranta in ceea ce priveste faptul ca femeia se va casatori si ca ii va face vreodata bunici.

La insistentele prietenelor, Adelina pleaca intr-o vacanta in Spania, iar la intoarcere e vesela si foarte schimbata. In timp ce lua masa cu parintii in apartamentul ei, la usa apare  Ibrahim, un tanar de culoare, de 28 de ani, cu care Adelina a avut o aventura in vacanta. Parintii sunt socati, iar tanarul ii marturiseste Adelinei ca o iubeste si ca a venit in Romania ca sa se casatoreasca cu ea. 

Lectii de viata este disponibil integral pe protvplus!Colegele Adelinei sunt invidioase, nu inteleg cum se poate ca un tanar chipes si exotic sa se indragosteasca sincer de o femeie care nu s-a incadrat in standardele de frumusete promovate de societate, cum e Adelina. Femeia incepe sa creada ca Ibrahim o inseala cu alte femei, ca ii fura banii si bijuteriile si ca tot ce il intereseaza e sa profite de ea. 

Toate se dovedesc a fi piste false, tanarul Ibrahim e cinstit si o iubeste asa cum e. Merg la starea civila, unde nu-i insoteste nimeni. In final, Adelina ramane insarcinata, parintii ii accepta relatia, fericiti ca vor avea un nepot, iar colegele crapa de invidie.