Linistea familiei este un lucru nepretuit. Ce se intampla cand apar neintelegerile intre parteneri

Linistea familiei este un lucru nepretuit. Ce se intampla cand apar neintelegerile intre parteneri

Familia Roman traieste intr-una din zonele bune ale captalei. Stefan are un club in centrul vechi al Bucurestiului, care le ofera un trai bun. Intr-o zi Stefan este ridicat de acasa de politie si acuzat de intoxicatie cu alcool metilic. Stefan neaga acuzatiile. Sabina ramane cu cei doi copiii de care trebuie sa aiba grija singura. 

Cu ajutorul prietenei ei, Carmen, Sabina reusestesa gaseasca un avocat si sa inceapa lupta pentru a-si putea elibera sotul. Lucrurile evolueaza negativ. Stefan este retinut pentru 24 de ore, pentru ca mai tarziu sa fie chiar arestat preventiv pentru 30 de zile. Primul loc in care merge pentru a afla ma multe detalii este la bar, unde Liviu, prietenul si fostul manager al lui Stefan, incearca sa  ajute.

Liviu ii spune ca nu stie ce a facut Stefan pentru ca el nu se mai ocupa de mult de bar si nici nu a mai avut timp sa-l ajute. Sabina incepe sa caute prin actele lui Stefan si gaseste niste facturi foarte mari de consultanta, despre are afla ca ar putea fi niste facturi "cumparate" cu scopul de a evita platirea taxelor catre stat. Sabina este din ce in ce mai speriata cu fiecare lucru pe care il descopera si increderea ei in Stefan incepe sa se clatine. Afla ca sunt plini de datorii si casa este ipotecata.

Mai mult decat atat, banca ameninta sa ii execute silit pentru neplata ratelor. Totusi avocatul este alaturi de ea si o sprijina in gasirea adevarului. Un alt lucru pe care il afla este ca Stefan facea petreceri private unde se consumau droguri. Mhai, avocatul, incearca sa o linisteasca, spunindu-i ca pana la urma Stefan este acuzat pentru intoxicatia cu alcool metilic, nu pentru altceva si trebuie sa se concentreze sa gaseasca probe impotriva acestei acuzatii. Liviu devine si el din ce in ce mai apropiat, se ofera sa ajute, vine sa stea cu copiii, le face de mancare. Sabina descopera un mail care o pune pe ganduri.

Un furnizor din Ucraina ii confirma lui Stefan o comanda, doar ca raspunsul lui Stefan la mail era ca e o greseala si nu a facut nici o comanda. La un moment dat Liviu devine mult prea apropiat si se da evident la Sabina, lucru care o pune pe ganduri, mai ales in lumina celor descoperite. Sabina incepe sa-l banuie pe Liviu, asa ca il suna pe avocat si ii povesteste tot. Avocatul investigheaza si gaseste dovada. Comanda pentru alcoolul contrafacut, semnata de Liviu. Stefan este eliberat si Liviu arestat. Stefan renunta la afacerea cu barul si se angajeaza in publicitate. Isi platesc o parte din datorii si viata familiei Roman reintra pe fagasul normal.

Vezi mai multe in filmuletul de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni