Lecții de viață, episod nou pe VOYO: „Familia extinsă”

Lecții de viață, episod nou pe VOYO: „Familia extinsă”

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea a doi frați, Bogdan și Dragoș Iliescu. Bogdan lucrează ca barman într-un local, acolo unde s-a angajat cu ajutorul fratelui lui mai mare, Dragoș. Într-o seară, tânărul o cunoaște pe Iulia, o clientă aflată sub influența alcoolului, care trece printr-o criza existențială după ce a fost părăsită de iubit. Bogdan o duce acasă și cei doi petrec noaptea împreună. 

Câteva săptămâni mai târziu, Dragoș își anunță fratele că s-a logodit. Bogdan, care este într-o relație cu chelnerița Gabriela, descoperă cu groază că fata cu care fratele său se va însura este chiar Iulia, clienta cu care s-a culcat. 

Bogdan și Iulia au o discuție între patru ochi și hotărăsc să nu spună nimic nimănui despre ce s-a întâmplat între ei. 

Timpul trece, iar Bogdan și Iulia se ignoră unul pe altul. Fata în schimb s-a împrietenit cu Gabriela, iubita lui Bogdan. Iulia își dă seama că nutrește sentimente pentru Bogdan și este decisă să anuleze nunta cu Dragoș. Mai mult, fata anunță că este însărcinată, iar Bogdan încearcă să afle al cui este copilul. 

Cum se va termina triunghiul amoros puteți afla în noul episod din „Lecții de viață”, care se vede în exclusivitate pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni