• PRO TV
  • Lecții de viață a început aplicarea principiilor de sustenabilitate albert și este în plin proces de acreditare

Lecții de viață a început aplicarea principiilor de sustenabilitate albert și este în plin proces de acreditare

Lecții de viață a început aplicarea principiilor de sustenabilitate albert și este în plin proces de acreditare

Echipa de Producție Lecții de viață se alătură inițiativei albert - Asociația Academiei Britanice de Film și Arte Teatrale (BAFTA) care promovează sustenabilitatea mediului în audiovizual și film. În timp ce Lecții de viață este în curs de acreditare, câteva producții PRO TV au obținut deja certificarea albert, iar printre acestea se numără serialul CLANUL și emisiunile Vocea României, Batem palma? și Doctor de bine.

Această inițiativă sprijină membrii săi din industrie în procesul de eliminare a impactului nociv asupra mediului. De asemenea, asociația susține dezvoltarea conținutului compatibil cu un climat sustenabil, iar PRO TV a început de luni bune implementarea acestor principii.

Echipa de Producție Lecții de viață a luat măsuri care limitează acțiunile ce au urmări negative asupra mediului, iar printre acestea se numără utilizarea termosurilor și a sticlelor metalice pentru lichide, folosirea bateriilor reîncărcabile pentru camere și sunet, dar și a mașinilor hibrid în cadrul filmărilor. În plus, plasticul a fost redus considerabil, fiind evitate pet-urile și alte plastice.

Mai mult decât atât, scenariile sunt printate pe hârtie reciclabilă, iar contractele sunt semnate în format electronic. Autorii scenariilor au început să introducă termeni cheie precum „BIO” și „ECO” în replicile personajelor pentru a aduce la cunoștința telespectatorilor aceste practici.

Echipa de Producție continuă să analizeze aspecte care pot fi îmbunătățite și aplicate în continuare în perioada filmărilor, și face tot posibilul pentru a crea și menține un mediu sustenabil și neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni