• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Greselile tineretii. Povestea tulburatoare a unei tinere de 20 de ani ani care isi pierde bebelusul nou-nascut

Greselile tineretii. Povestea tulburatoare a unei tinere de 20 de ani ani care isi pierde bebelusul nou-nascut

Greselile tineretii. Povestea tulburatoare a unei tinere de 20 de ani ani care isi pierde bebelusul nou-nascut

Sofia Nemteanu (20) este studenta si traieste in Bucuresti. Intr-o seara este transportata de urgenta la spital cu dureri abdominale acute. 

Parintii ei, Maria (45) si Sergiu (50), care locuiesc in Brasov, sunt anunati de medici si se grabesc sa ajunga la fiica lor care cu cateva zile inainte a nascut. Insa parintii nu stiau de sarcina, Sofia le ascunsese ca e gravida. 

Sofia nu vrea sa le dea nicio informatie despre bebelusul ei. Sergiu reactioneaza, plin de nervi si se cearta cu Maria. Maria pare mai concilianta si decide sa ramana langa Sofia atunci cand sotul ei se intoarce la Brasov. Sofia continua sa refuze sa-i dea informatii mamei ei, dar aceasta din urma ii face o vizita lui Andrei, fostului prieten al fiicei ei. Andrei ii spune ca s-au despartit de un an. Maria ii cere ajutorul verisoarei ei, Ileana, care lucreaza ca ziarista in Bucuresti. Ileana ii promite ca o ajuta si cauta prin lucrurile Sofiei. 

In calculatorul fetei gaseste un e-mail din care afla ca Sofia a nascut intr-o casa cu ajutorul unei moase, dar si adresa moasei. Ileana si Maria o viziteaza pe moasa, care neaga orice legatura cu Sofia. Sofia ii marturiseste mamei ca a nascut un copil, dar ca nu a spus nimic pentru ca ii era frica de reactia lui Sergiu. Ii povesteste si ca tatal bebelusului nu a vrut sa-si asume responsabilitatea si a disparut. Cele trei femei decid sa gaseasca bebelusul. Insa atunci cand moasa si ginecologul neaga orice amestec, cautarile cad in gol.

Ileana scrie un articol despre povestea Sofiei pe un blog cunoscut, cu speranta ca publicarea acestuia le vor conduce catre mai multe informatii despre copil. Cosmin, tatal copilului, reapare in viata fetei pentru ca a citit povestea pe Internet si e gata sa-si asume raspunderea. Sergiu o viziteaza pe Sofia si face scandal, cerandu-le sa nu mai caute copilul si sa revina acasa. 

In timpul certei, Sergiu o loveste pe Sofia, iar Maria il alunga. In urmatoarea zi, Ileana primeste un mail de la un anonim care ii spune ca stie unde se afla copilul. Ileana si Maria o viziteaza pe Olimpia (35), cea care are copilul, dar aceasta le spune ca este copilul ei. Convinse ca Olimpia minte, femeile vor sa actioneze pe cale juridica. Sergiu iar incearca sa le opreasca, dar dupa o cearta destul de dura, Maria il alunga. La tribunal se demonstreaza ca ginecologul care a semnat nasterea Olimpiei este acelasi ginecolog cu al Sofiei. 

Tribunalul cere examinarea ADN-ului pentru a se asigura ca Sofia este mama copilului. Testul ADN confirma ca Sofia e mama. Olimpia ii cere iertare si Sofia isi recupereaza copilul.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni