Gelozia nefondata face rau de fiecare data. Cum reusesc banii sa schimbe oamenii

Gelozia nefondata face rau de fiecare data. Cum reusesc banii sa schimbe oamenii

Cornel Gheorghe, un barbat in varsta de 43 de ani, si-a pierdut serviciul, iar din aceasta cauza a fost nevoit sa se mute cu sotia si cei doi copii intr-un apartament mult mai ieftin din Bucuresti.

Intreaga familie a fost afectata de mutare, dar baiatul cel mare al familiei este cel care a fost cu adevarat suparat pentru ca parintii lui nu l-au lasat sa se angajeze ca sa isi poata ajuta familia cu bani. Mirela, mezina familiei, care are numai sase anisori a inceput si ea sa sufere pentru ca umiditatea din apartament ii afecta astmul.

Administratorul blocului in care s-au mutat s-a oferit sa ii ofere lui Cornel un loc de munca, sa o gazduiasca pe micuta in apartamentul sau si sa ii dea bani Silviei pentru facturile neplatite. Cornel nu a fost de acord cu aceste propuneri pentru ca el crede ca barbatul are scopuri ascunse, dar nici nu vrea ca fiul sau sa munceasca. Cel mai mult isi doreste ca Victor sa isi termine scoala si crede ca este responsabilitatea lui sa aduca bani in casa.

Barbatul credea ca administratorul s-a indragostit de sotia sa, incearca sa sune la telefon, dar nu da de el, iar mai tarziu afla ca barbatul era internat in spital pentru ca avea cancer. Abia atunci Cornel isi da seama ca era pur si simplu un act de generozitate, iar cand barbatul se intoarce acasa de la spital, Cornel isi cere scuze si raman prieteni cu el.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni