• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Formau o familie fericita pana cand fiica lor s-a schimbat radical. Decizia radicala luata de adolescenta

Formau o familie fericita pana cand fiica lor s-a schimbat radical. Decizia radicala luata de adolescenta

Formau o familie fericita pana cand fiica lor s-a schimbat radical. Decizia radicala luata de adolescenta

Nicolae Covaci (41) si cea de-a doua sotie, Mariana (39), locuiesc in Bucuresti cu Laura (16), fiica lui Nicolae din prima casatorie. 

Sunt o familie fericita, dar cand Laura ajunge la adolescenta lucrurile se schimba. Certurile Laurei cu parintii sunt zilnice. Prietena Laurei, Ana, are o relatie la fel de dificila cu parintii. Ana ii da sfaturi Laurei, alimentand si mai mult conflictul Laurei cu parintii. 

Prima sotie a lui Nicolae, Iulia, a murit intr-un accident de masina cand Laura era foarte mica (Laura nu-si mai aminteste de mama ei, tot ce stie despre Iulia a aflat de la tatal ei). La scurt timp dupa ce a ramas vaduv, Nicolae s-a casatorit cu Mariana. Mariana a crescut-o pe Laura ca pe copilul ei si cele doua se intelegeau bine. 

Dar cand Laura a crescut, au inceput problemele. Laura s-a imprietenit cu Ana, o fata mai ciudata, care are o influenta negativa asupra ei. Parintii nu vor ca Laura sa fie prietena cu Ana, dar fiica lor refuza sa-i asculte si lucrurile degenereaza intr-o cearta. 

Laura incepe sa o urasca pe Mariana. Gabriela, bunica Laurei (si mama Iuliei), incepe sa se implice in viata familiei, atragandu-i atentia lui Nicolae sa se poarta mai frumos cu nepoata ei. Laura si Ana gasesc o poza de la inmormantarea Iuliei si o vad in fotografie pe Mariana tinandu-l de brat pe Nicolae. Cele 2 fete cred ca Nicolae si Mariana erau amanti cand mama lor traia. Laura banuieste ca acest lucru a dus la moartea mamei ei. Laura incepe sa se poarta urat cu Mariana. 

Intr-o zi, Nicolae nu poate sa ajunga la concursul de natatie al Laurei, deoarece trebuie s-o duca pe Mariana de urgenta la spital. Laura afla ca Mariana e gravida si se simte parasita. Ana o convinge pe Laura sa-i sfideze pe parinti si sa-si faca un tatuaj. Nicolae vede tatuajul Laurei, o cearta si o prinde nervos de brat, provocandu-i cateva vanatai. Mai tarziu, Ana vede vanataile si crede ca Laura a fost batuta de parinti. O convinge pe Laura sa-si reclame parintii la politie pentru agresiune. Politia vine acasa la familia Covaci si investigheaza cazul. Bunica clarifica lucrurile, ii spune Laurei adevarul despre mama ei: Iulia si-a parasit familia pentru un pilot de curse.  

Din fericire Nicolae a cunoscut-o pe Mariana, care si-a luat rolul de mama si a crescut-o pe Laura. La scurt timp dupa aceea, Iulia si iubitul ei au murit intr-un accident de masina. Nicolae n-a vrut sa-i spuna Laurei adevarul despre mama ei, nu dorea ca fiica lui sa sufere. Dar acum, cand adevarul a iesit la suprafata, Laura isi da seama ca a gresit si ca s-a purtat urat cu Nicolae si cu Mariana. Laura isi retrage plangerea depusa la politie si isi cere iertare parintilor.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni