• PRO TV
  • Elena Gheorghe, fashionista inca de mica. Imaginea care i-a lasat pe fani fara cuvinte:"Nu mi-am schimbat prea mult gusturile vestimentare"

Elena Gheorghe, fashionista inca de mica. Imaginea care i-a lasat pe fani fara cuvinte:"Nu mi-am schimbat prea mult gusturile vestimentare"

Elena Gheorghe, fashionista inca de mica. Imaginea care i-a lasat pe fani fara cuvinte:"Nu mi-am schimbat prea mult gusturile vestimentare"

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cele mai apreciate artiste de la noi din tara, este o mamica devotata si o sotie de care se bucura de iubirea si respectul sotului ei.

Silueta trasa prin inel, tenul fara cusur, parul lung si purtat mereu natiral, toate aceste elemente au facut-o pe Elena sa fie mereu comparata cu o adolescenta. Acest lucru nu ne mai mira deloc, dovada clara fiind cea mai recenta fotografie postata chiar de vedeta.

Poza o arata pe vedeta in vremea copilariei, imbracata intr-o rochita alba, cu buline rosii si fundita prinsa in varful capului, asa cum Elena a aparut imbracata in cel mai recent videoclip al sau pentru piesa "Polul Nord".

"Nu mi-am schimbat prea mult gusturile vestimentare", a adaugat cantareata in descrierea imaginii, iar cei care au vazut imaginea au reactionat imediat.

"Ce frumoasa esti si erai..", "Doua fetite : una mai mare si una mai mica", sau "Acum esti mai la moda", au fost numai cateva dintre mesajele trimise de fani.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni