Din momentul in care mama sa a murit, Melania a preluat toate indatoririle gospodaresti: tanara este cea care gateste, face curatenie in casa si are grija de tatal si de fratele sau. In acelasi timp, Melania urmeaza cursurile unei scoli de asistente si lucreaza noaptea la un spital. 

Citeste si: Alcoolul, un viciu care destrama familii. Ce se intampla cand o mama cade in patima bauturii si isi dezamageste copiii

Certurile in familia Dobrescu sunt numeroase si in majoritatea cazurilor sunt cauzate de Melania, care doreste sa isi traiasca propria viata, departe de indatoririle familiale.Intr-o zi, Tibi o vede pe Melania intr-o emisiune tv alaturi de un om de afaceri cunoscut. Atunci cand tatal doreste sa afle ce se intampla in viata fiicei sale, Melania ii confirma barbatului ca ea si Robert Condescu, care este mai in varsta decat Claudiu, sunt impreuna. 

Din acel moment, Claudiu incearca sa isi convinga fiica sa il paraseasca pe omul de afaceri, insa tanara pare mai indragostita ca niciodata. Mai mult, tatal afla ca Melania si-a pierdut slujba de la spital si ca isi petrece noptile cu Robert. 

Cum se termina povestea de dragoste dintre Melania si Robert? Afla din materialul video de mai sus.