Dragostea nu tine cont de niciun obstacol. Povestea de iubire cu final neasteptat

Dragostea nu tine cont de niciun obstacol. Povestea de iubire cu final neasteptat

Angela(30) si George (39) formeaza un cuplu si sunt foarte fericiti, dar fiica lui George, Corina (15), nu o simpatizeaza deloc pe Angela si nu este de acord cu mutarea acesteia impreuna cu ei. Insa George este foarte indragostit de Angela chiar daca nu cunoaste cel mai de pret secret al ei : este analfabeta. O problema foarte mare care ii face viata grea si totodata ii este rusine sa o recunoasca cuiva, mai ales lui George. 

Lucrand ca ospatarita, Angela este rugata de catre patron sa preia si comenzile telefonice, stiind ca nu e in statre sa faca asta, nestiind scrie, Angela demisioneaza. Atunci cand George o va cere in casatorie, Angela fara explicatii, pleaca din restaurant, si il refuza. Fratelui ei, Costel, ii spune ca a refuzat cererea in casatorie pentru ca i-a fost rusine sa spuna adevarul, mai ales ca ar fi trebuit completate o droaie de acte.  

De asemenea, aflam ca toate actele Angelei sunt completate de Costel si ca aceasta ii trimite toate biletelele pe care George i le lasa in casa, prin telefon, pentru a i le citi. Asa se face ca atunci cand Corina face o criza de astm si e dusa de George la spital, Angela nu poate citi biletelul prin care George o anunta despre acest fapt, pentru ca fratele ei are telefonul inchis.De aici se naste primul conflict intre cei doi indragostiti. 

Intr-o zi cand George a vrut sa-i faca o surpriza, a descoperit ca Angela nu mai lucreaza, are loc o alta cearta intre cei doi. Intrebata de ce nu i-a spus nimic, aceasta ii raspunde cu o minciuna, cum ca Cristian Deleanu(53), patronul localului era necuviincios cu ea si de aceea a demisionat. Dupa cateva zile  Corina o suna si o roaga sa ii duca la scoala un referat. Angela nu gaseste referatul corect pentru ca nu stie sa citeasca, drept pentru care ii duce unul,de aceiasi culoare, dar gresit. 

Corina, foarte suparata, ii relateaza tatalui ei cele intamplate. In acel moment, Angela intra in casa. Cei trei se cearta, iar George ii ia apararea iubitei lui si ii spune ca o va ajuta sa-si gaseasca serviciu.  A doua zi George ii gaseste de lucru la un hotel. Cand Angela ajunge la hotel unde prietenul lui George, managerul hotelului, Vasile Coman(40) o roaga sa completeze o cerere. Ea nu poate face asta si pleaca. Managerul hotelului, da telefon acasa, sa anunte ca Angela nu s-a dus la servici, raspunde Corina, care imediat isi anunta tatal, care cum era si firesc se cearta cu iubita lui. Dupa o cearta cu Angela, intr-o zi Corina are o criza de astm (bolnava de multi ani de astm), cearta  avand la baza faptul ca cea mica a cautat in telefonul Angelei si a descoperit fotografiile cu biletelele pe care aceasta i le trimitea lui Costel . 

Angela nu poate citi care este medicamentul corect pentru fata de 15 ani. Corina este transportata la spital, iar acolo este stabilizata. George ajunge la spital si se cearta cu Angela pentru ca a pus-o din nou in pericol pe fiica lui si se despart. Angela se duce la fratele ei si ii povesteste cele intamplate si ramane la el. Costel vazandu-si sora suferind merge si ii marturiseste lui George adevarul despre sora lui. George o cauta pe Angela si se impaca. Cateva luni mai tarziu George si Angela sunt impreuna si se pregatesc sa se casatoreasca. Femeia de 30 de ani incepe sa mearga la scoala iar relatia ei cu Corina se imbunatateste. Corina o ajuta la lectiile pentru scoala si de asemenea sa-si caute rochia de mireasa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni