• PRO TV
  • Demi Lovato, de nerecunoscut dupa ce s-a machiat excesiv: "Arata ingrozitor". Cat de mult a exagerat vedeta cu fardurile

Demi Lovato, de nerecunoscut dupa ce s-a machiat excesiv: "Arata ingrozitor". Cat de mult a exagerat vedeta cu fardurile

Demi Lovato, de nerecunoscut dupa ce s-a machiat excesiv: "Arata ingrozitor". Cat de mult a exagerat vedeta cu fardurile

La 21 de ani, Demi Lovato experimenteaza adeseori cu look-ul sau. daca pana acum vedeta s-a limitat la a-si vopsi parul roz, albastru sau mov, la cea mai recenta aparitie a sa, cantareata a dat gres cu un machiaj mult prea tipator.

Demi Lovato a fost invitata sa concerteze la un eveniment organizat de Gay Pride, in New York, unde a aparut cu parul vopsit mov, imbracata in pantaloni negri, o camasa alba, care ii lasa la vedere sutienul dantelat si o vesta cu paiete negre, insa machiajul vedetei a lasat de dorit.

Cu un strat gros de fond de ten, blush, fard negru pe toata suprafata pleoapei, gene false si buzele evidentiate cu un ruj fuchsia, Demi Lovato a parut mult mai in varsta, iar trasaturile sale delicate au fost complet estompate de machiajul excesiv.

Cu cateva ore inainte de concert, artista fusese fotografiata de paparazzi pe strazile din New York, intr-un outfit lejer, cu parul strans intr-un coc si complet nemachiata, iar fanii cantaretei au remarcat ca Demi arata mult mai bine cu un look natural.

"Este mult mai frumoasa fara tot machiajul acela", "Are un ten foarte frumos, dar trebuie sa-si concedieze make-uyp artistul", "Arata ingrozitor cu machiajul acela unsuros", "Pare ca i se topeste fata sub toate fardurile", sunt doar cateva dintre comentariile pe care le-a stranit vedeta.

Demi Lovato se numara printre putinele vedete care publica adeseori imagini in care apare complet nemachiata si isi indeamna fanele sa renunte din cand in cand la farduri. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni