• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Ce se intampla cand nu exista iubire din partea ambilor parteneri. O poveste de dragoste cu final neasteptat

Ce se intampla cand nu exista iubire din partea ambilor parteneri. O poveste de dragoste cu final neasteptat

Ce se intampla cand nu exista iubire din partea ambilor parteneri. O poveste de dragoste cu final neasteptat

In ciuda unor promisiuni care pareau sa contureze o poveste de dragoste desprinsa din filme, Filip Albescu si Laura nu au o relatie care sa ii multumeasca sufleteste pe niciunul dintre ei.

Laura este o cantareata care se bucura de succes, este o femeie independenta, care investeste tot timpul pe care il are in cariera ei, in vreme ce Filip este un profesor de muzica, care a trait tot timpul in umbra sotiei sale si care acum regreta acest lucru.

Totul se schimba intre cei doi cand Filip isi da seama ca s-a indragostit nebuneste de sora mai mica a Emiliei, care este exact opusul sotiei sale. Este un spirit liber, amuzanta si spontana. Femeia pe care o iubeste acum este casatorita cu un barbat mult mai in varsta, dar care ii indeplineste toate dorintele, dar care nu o ajuta deloc sa isi indeplineasca cel mai mare vis: sa devina si ea o cantareata de succes.

In ciuda faptului ca nimeni nu o sustine, Filip intelege perfect ce se intampla cu ea, asa ca se ofera sa o sustina, iar de aici si pana la implicare emotionala nu a mai fost decat un pas. Cand Filip isi gaseste in sfarsit curajul sa o sarute pe Emilia, aceasta il refuza in prima instanta, dar apoi isi da seama ca si ea simte acelasi lucru pentru el si ca mereu si-a dorit in viata ei un barbat precum Filip.

Vezi mai multe in materialul video de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni