Ce se intampla cand copiii le dau lectii de viata parintilor. O poveste de viata cu talc

Ce se intampla cand copiii le dau lectii de viata parintilor. O poveste de viata cu talc

Emilia Andronache (46) si Sergiu Andronache(46) locuiesc impreuna cu fiica lor Adela (18). Cei doi soti nu se mai inteleg de ceva timp.  Emilia vrea sa divorteze, dar Sergiu nu accepta si nu intelege motivele sotiei sale. 

Emiliei ii place sa picteze, vrea sa-si schimbe viata si sa deschida o galerie de arta cu prietena sa, Cecilia. Divortul devine un adevarat razboi. Sotii trebuie sa-si imparta casa, dar niciunul nu vrea sa se mute si nici sa vanda. Desi s-au separat, sotii sunt nevoiti sa traiasca sub acelasi acoperis. Incepe un razboi de uzura, sotii se enerveaza si sicaneaza reciproc, incercand sa-l forteze pe celalalt sa plece din casa. 

Adela, fiica lor, nu reuseste sa-i calmeze, certurile sunt permanente. Adela nu mai suporta si pleaca din casa. De dragul ei, parintii decid sa ajunga la o solutie si sa vanda casa. Insa pacea e scurta, sotii ajung din nou in conflict care culmineaza cu arderea casei. 

Abia acum Sergiu si Emilia isi dau seama ca trebuie sa se poarte civilizat. Se impaca cu fiica lor, divorteaza si raman prieteni.

Vezi mai multe in materialul video de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni