• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Au trecut prin momente cumplite. Doi parinti sunt pusi la grea incercare atunci cand copilul le este rapit

Au trecut prin momente cumplite. Doi parinti sunt pusi la grea incercare atunci cand copilul le este rapit

Au trecut prin momente cumplite. Doi parinti sunt pusi la grea incercare atunci cand copilul le este rapit

Adrian Vasiliu (35), comisar de politie, este casatorit cu Rita Vasiliu (34) si au impreuna doi copii, pe Flavia(8) si un baiat, Tudor in varsta de 6 luni. Baiatul este rapit si asta genereaza o adevarata criza in familia Vasiliu.

Adrian este sunat de rapitori si acestia ii spun ca datorita unei actiuni din trecut a politiei, la care a luat parte Adrian, ei i-au luat fiul, ca sa se razbune. Rita il acuza pe Adrian de faptul ca datorita meseriei lui, fiul lor a fost rapit. Cei doi se instraineaza riscand sa-si distruga casnicia. 

In urma unei informatii, Adrian impreuna cu colegul lui, Tiberiu Dimitriu(38) merg la o casa parasita, locuita de niste drogati, unde gasesc un copil cam de aceiasi varsta cu Tudor.Il gasesc intr-o incapere unde zace si o femeie moarta, in urma unei supradoze. In prima instanta, Adrian crede ca l-a gasit pe fiul lui. Cu toate ca nu e conins ca acel copil e al lui, decide ca cel mai bine pentru Rita, e ca sa il duca acasa, si sa pretinda ca e al lor. Conform procedurilor, el trebuie sa faca un test ADN, ca sa confirme paternitatea. Fiind un copil strain, testul iese negativ. Doctorita Mirela Pop (35)ii da vestea, dar Adrian nu poate accepta asta, convins fiind ca doar avand acel copil, isi poate salva casnicia. O santajeaza pe Mirela, ca aceasta sa falsifice rezultatele testului. Cand duce copilul acasa, Rita incepe sa aiba dubii in privinta copilului, ajungand treptat sa-l neglijeze. Relatia celor doi se deterioreaza treptat. 

Presa e interesata de povestea lor, Rita da un interviu si este fotografiata impreuna cu copilul. La usa lor apare Daniela Cornea (25), o mama a carui copil a disparut si care crede ca acel copil din casa familiei Vasiliu, este fiul ei. Apare si sora Ritei, Diana (30)care a fost chemata de Adrian sa il ajute  si eventual sa o convinga pe Rita sa urmeze un tratament pentru depresia prin care trece. Fara ca Adrian sa stie, Rita si Daniela hotarasc sa faca amandoua un nou test ADN pentru a afla adevarul. Intre timp Adrian este sunat de catre presupusii rapitori, care pretend o mare suma de bani in schimbul lui Tudor. Adrian stie ca are nevoie de ajutor, pentru a rezolva problema, asa ca merge la seful lui, Alexandru Gal(54) si ii recunoaste faptul ca a santajat-o pe doctorita si a luat acasa un copil strain. 

Alexandru il suspenda ,dar duce cazul la bun sfarsit. Organizeaza o operatiune de prindere a rapitorilor. Cel care a sunat este prins, dar Tudor nu este gasit acolo. In urma unei intelegeri cu politia, rapitorul recunoaste ca a rapit copilul pentru a se razbuna si ca l-a vandut unor straini. Adrian este acuzat de instigare la falsificare, primeste o pedeapsa cu suspendare si este dat afara din politie. Casnicia lui se destrama, dar impreuna cu Rita au grija de Flavia in continuare. Rita il iarta dupa un timp, cei doi angajeaza avocati, care sa-i ajute sa il aduca inapoi pe Tudor. Se intrevede o posibila reconciliere intre cei doi soti.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni