Nora si Lori si-au dorit sa isi ajute mama sa treaca peste acest impas si, pentru o vreme, chiar au crezut ca au reusit sa o mentina pe linia de plutire. Au trecut mai bine de sapte luni de cand Iulia le-a promis ca nu va mai consuma alcool, iar fetele au crezut in tot acest timp ca mama lor a scapat de acest viciu.

Citeste si: Sunt adolescente rebele, dar le dau parintilor o lectie de viata. Ce se intampla cand nu exista intelegere in familie

Intr-o noapte, dupa ce s-au intors de la o petrecere, Nora si Lori au gasit intregul apartament in care locuiau plin de fum, iar pe mama lor, lesinata in dormitor. Se pare ca Iulia a lasat o tava in cuptor si casa ar fi putut lua foc daca cele doua fete nu se intorceau la timp.In dimineata urmatoare, Iulia nu a avut nici cea mai vaga ideea de ceea ce s-a intamplat. Constiente ca mama lor are probleme, fetele si-au dorit sa afle mai multe despre aceasta situatie, insa Iulia a pretins ca totul este bine.  

Intreaga sistuatie s-a lamurit atunci cand Nora si Lori au aflat de la matusa lor ca tatal lor s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca. Fetele au pus cap la cap toate evenimentele si au ajuns la concluzia ca mama lor este deprimata din cauza acestei vesti si ca s-a apucat din nou sa bea. 

Situatia se complica pe masura ce fetele descopera adevarul. Care este finalul acestei povesti de viata? Afla din materialul video de mai sus.