• PRO TV
  • Ai vazut-o de atatea ori la TV, dar habar n-aveai ca e sora lui Demi Lovato. Madison a devenit o adevarata domnisoara

Ai vazut-o de atatea ori la TV, dar habar n-aveai ca e sora lui Demi Lovato. Madison a devenit o adevarata domnisoara

Ai vazut-o de atatea ori la TV, dar habar n-aveai ca e sora lui Demi Lovato. Madison a devenit o adevarata domnisoara

Demi Lovato e una dintre vedete de la Hollywood care se poate lauda cu familie numeroasa. Vedeta are o sora de sange mai mare si doua alte surori vitrege, dintre care pe una a cunoscut-o abia la maturitate.

Pentru fanii lui Demi Lovato nu mai este un mister faptul ca parintii ei biologici nu s-au inteles absolut deloc si au ales sa divorteze, punand capat unei casnicii nefericite pe cand starul Disney era doar un copil. Aceiasi fani stiu ca Demi mai are o sora mai mare buna, Dallas, o sora mai mica vitrega, Madison de la Garza, si inca o sora vitrega despre care a aflat recent.

Daca jurnalistii nu detin foarte multe informatii privitoare la cea din urma, despre Dallas se stie ca si-a incercat norocul intr-ale celebritatii si a aparut in reclame si seriale.

Nici cea mai mica, Madison, nu este straina de lumea stralucitoare a Hollywood-ului, avand in vedere ca a jucat intr-unul dintre cele mai cunoscute seriale ale ultimilor ani. Desi ai vazut-o de nenumarate ori, nu ai stiut probabil ca fetita dolofana si simpatica din "Desperate Housewives" este insasi sora lui Demi, Madison de la Garza, mezina familiei si copilul pe care mama fostului star Disney l-a facut cu noul ei sot. 

Madison de la Garza este o mica stea in devenire si o artista inascuta, care, dupa aparitiile la televizor si pe scena alaturi de sora cunoscuta, spune ca isi doreste o cariera in lumea circului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni