De la dragoste la prima vedere si pana la diferente in gandire si certuri la fiecare pas nu a fost prea mult. Cei doi s-au cunoscut in intr-unul din barurile la care Stelian este patron, iar Nicoleta a crezut ca si-a gasit dragostea vietii ei, dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

"Lectii de viata" este disponibil integral pe protvplus!

In vreme ce Nicoleta nu a vrut sa renunte la facultate, Stelian isi dorea un copil, iar acest subiect a devenit motiv de cearta in fiecare zi. In aceasta perioada in viata celor doi a aparut nepotul barbatului, iar Nicoleta si Mihai, au inceput sa se cunoasca mai bine si sa petreaca din ce in ce mai mult timp impreuna. Sentimentele si-au spus cuvantul, Nicoleta nu a mai suportat sa fie controlata, s-a indragostit de Mihai, iar in cele din urma a plecat de acasa si l-a parasit pe Stelian.Atunci cand i-a spus lui Mihai ca a decis sa plece de acasa pentru a avea o relatie cu el, Nicoleta s-a lovit de reticenta tanarului. Dupa cateva zile in care a stat la mama sa, Nicoleta a fost luata cu forta de Stelian si dusa inapoi acasa, unde certurile au continuat.

Stelian si-a dat seama de planurile de viata ale celor doi indragostiti si a trimis doi barbati care l-au batut pe iubitul sotiei sale. Interventia politiei a dus la condamnarea lui Stelian la doi ani de inchsoare, iar Nicoleta si Mihai au putut sa isi indeplineasca visul de a fi impreuna.