• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Urmau sa se casatoreasca, insa ea s-a indragostit de alt barbat. Finalul trist al unei povesti de dragoste

Urmau sa se casatoreasca, insa ea s-a indragostit de alt barbat. Finalul trist al unei povesti de dragoste

Urmau sa se casatoreasca, insa ea s-a indragostit de alt barbat. Finalul trist al unei povesti de dragoste

  Emil Florian (32) si Cristi Sirtas (30) se stiu de cand erau mici si sunt cei mai buni prieteni. 

Emil, impreuna cu tatal sau, Sebastian (58) si sora sa mai mica, Caty (26), s-au mutat la Bucuresti imediat dupa moartea mamei lui Emil, iar familia lui Cristi i-a ajutat foarte mult, motiv pentru care cei trei ii sunt foarte indatorati lui Cristi si il considera unul de-al lor.

Emil lucreaza ca designer de bijuterii la atelierul lui Cristi, iar in timpul liber iese foarte des in oras cu Cristi si prietena lui Andreea Ivan (28). Cu ocazia unei astfel de iesiri, Andreea se imbata si incepe sa se dea la Emil care se simte prost, mai ales ca e si Cristi de fata.

Desi sustine ca nu s-a intamplat nimic, Cristi devine gelos pe Emil si cateva zile mai tarziu ii spune ca s-a despartit de Andreea.Convins ca cei doi s-au despartit din cauza lui, Emil se intalneste cu Andreea si o convinge sa-i mai dea o sansa lui Cristi, desi fata il banuieste in continuare pe Cristi ca o insala. 

Cristi si Andreea se impaca iar Cristi o cere pe Andreea in casatorie.Andreea il roaga pe Emil sa-i faca un colier pentru nunta, iar Emil accepta, desi are impresia ca Andreea se da in continuare la el. De asemenea, Emil e de acord sa-i tina locul lui Cristi la vizionarea de restaurante pentru nunta.

Cristi se enerveaza foarte tare cand afla ca Andreea a fost la restaurant cu Emil si ii reproseaza acestuia ca vrea sa-i fure iubita.Andreea il roaga pe Emil sa-i aduca acasa colierul pentru nunta, prilej cu care ii marturiseste ca e indragostita de el. Cei doi sunt foarte aproape sa se sarute dar Emil se opreste in ultima clipa cuprins de remuscari.

A doua zi, Andreea insista sa discute cu Emil despre ce s-a intamplat dar pana la urma cei doi ajung sa se sarute. Emil se simte foarte vinovat pentru ce  a facut, isi da demisia de la atelier si se inchide in camera. Presat de tatal sau, ii povesteste acestuia tot, iar Sebastian il sfatuieste s-o uite pe Andreea. Hotarat sa-i spuna Andreei ca totul s-a terminat intre ei, Emil se vede cu ea la un bar, dar cei doi se intalnesc cu Cristi care ii acuza ca l-au tradat. Sebastian se intalneste cu Cristi si ii cere sa-l ierte pe Emil. 

Cristi il refuza, asa ca Sebastian se duce acasa si-l ameninta pe Emil ca-l da afara din casa daca nu rezolva problema. Presata de evenimente, Caty le marturiseste ca desi face pe sfantul, Cristi a inselat-o pe Andreea cu ea. Nervos, Emil se duce sa-l confrunte pe Cristi, dar ajunge sa se bata cu el si sa fie retinut de politie. In momentul in care afla ca Emil risca sa faca doi ani de inchisoare, Sebastian face infarct si e dus la spital. 

Caty ii cere ajutorul Andreei, care vorbeste cu Cristi si-l convinge sa renunte la plangere. Emil e eliberat din arest dar isi da seama ca, din pacate, nu mai poate fi prieten niciodata cu Cristi, si desi o iubeste pe Andreea o relatie cu ea n-are niciun viitor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni