• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Un tata care isi paraseste copiii mai merita numele de parinte? Lectia de viata primita de un barbat de la fetele sale

Un tata care isi paraseste copiii mai merita numele de parinte? Lectia de viata primita de un barbat de la fetele sale

Un tata care isi paraseste copiii mai merita numele de parinte? Lectia de viata primita de un barbat de la fetele sale

Andreea, 37 de ani, si Maria, in varsta de 28 de ani, sunt surori. In urma cu 14 ani, mama lor a murit de cancer, iar tatal le-a parasit. 

Cele doua surori sunt foarte apropiate. Andreea a crescut-o pe Maria ca pe propria fiica. Sora cea mare e casatorita cu Toma si incearca de multa vreme sa ramana insarcinata. Intr-o zi, Andreea descopera ca Maria se intalnea in secret cu tatal lor. 

Andreea a fost foarte dezamagita atunci cand barbatul le-a parasit si nu mai voia sa auda niciodata de el. Faptul ca Maria se intalneste cu tatal lor o dezamageste pe Andreea si nu intelege de ce sora ei mai mica nu i-a spus nimic despre intoarcerea tatalui lor. 

Toate editiile trecute le poti vedea aici pe ProTV Plus!

Cu ajutorul lui Toma si al Mariei, tatal reuseste sa se apropie de Andreea, care hotaraste sa ii mai dea o sansa. Intre timp, Andreea ramane insarcinata, are o sarcina dificila si tatal se ofera sa stea cu ea si sa o ingrijeasca. 

Andreea descopera ca tatal le minte din nou, ca afacerile prospere din Germania sunt minciuni si ca barbatul este de fapt falit. Crede ca s-a intors in tara doar ca sa scape de datorii, pentru ca barbatul se imprumutase cu bani si de la Toma si de la Maria. 

Andreea nu vrea sa mai auda niciodata de el, dar dupa ce naste, tatal vine in fiecare zi in fata casei si asteapta ca Andreea sa ii deschida si sa il ierte. Fiind la randul ei mama, Andreea realizeaza ca parintii nu vor niciodata raul parintilor, isi iarta tatal si il primeste in casa. Acesta va incerca sa recupereze timpul pierdut alaturi de fiicele lui, isi gaseste un loc de munca si spera sa scape cat mai repede de datorii. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni