• PRO TV
  • Un pui de elefant se prabuseste in mijlocul soselei. Reactia familiei lui, impresionanta - VIDEO

Un pui de elefant se prabuseste in mijlocul soselei. Reactia familiei lui, impresionanta - VIDEO

Un pui de elefant se prabuseste in mijlocul soselei. Reactia familiei lui, impresionanta - VIDEO

Dovada ca si animalele au sentimente. Materialul video de mai jos contine unele dintre cele mai emotionante imagini pe care le-am vazut in ultima vreme.

Peste 4 500 000 de oameni au privit momentul in care un pui de elefant se prabuseste in mijlocul unei sosele din Parcul National Kruger, din South Africa, iar ceilalti membri ai turmei din care face parte il ajuta sa se ridice. 

Citeste si: Imaginile care au aruncat in aer internetul. I-a cantat "la multi ani" calului sau, iar reactia lui e de milioane. VIDEO



Reactia avuta de ceilalti elefanti la vederea puiul neajutorat depaseste orice asteptare, este minunata si demonstreaza inca o data ca animalele detin un spirit de intrajutorare. In imagini se poate observa cum micutul elefant este incapabil sa se ridice de la pamant, iar ceilalti membri ai turmei refuza sa il abandoneze in ciuda faptului ca se simt amenintati de prezenta masinilor oprite in jurul lor.

Intr-un final, dupa mai multe incercari, puiul de elfant este sprijinit de ceilalti doi membrii ai "familiei" sale si isi recapata echilibrul, moment in care intreaga turma se pune in miscare si isi continua drumul. 

Imaginile vorbesc de la sine si sunt dovada vie ce si animalele au sentimente:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni