• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Secrete din trecut ii turlbura viata de familie. Ce este dispus sa faca un barbat pentru a isi recapata linistea

Secrete din trecut ii turlbura viata de familie. Ce este dispus sa faca un barbat pentru a isi recapata linistea

Secrete din trecut ii turlbura viata de familie. Ce este dispus sa faca un barbat pentru a isi recapata linistea

Vali Cristea detine o fabrica de mobila si este casatorit cu Daniela de 15 ani. Cei doi au o fetita in varsta de 12 ani. Viata linistita a familiei Cristea a fost perturbata de aparitia lui Emil, un nou angajat care are un comportament destul de bizar.

Desi este muncitor, Emil pare sa il placa putin cam mult pe Vali. Angajatul se straduieste sa devina prieten cu seful sau si incearca sa afle cat mai multe informatii despre acesta. Mai mult decat atat, Emil a inchiriat chiar si un apartament in cartierul in care locuieste familia Cristea. 

Sotia lui Vali nu pare sa inteleaga de ce sotul sau este atat de vehement in privinta lui Emil si incearca sa isi convinga sotul ca reactiile lui sunt exagerate. In ciuda incercarilor Danielei de a il tempera, Vali este convins ca ceva nu este in regula cu Emil. Barbatul face niste investigatii si realizeaza ca in CV-ul lui Emil exista informatii eronate. Pus in fata acestei probleme, Emil face o dezvaluire emotionanta: barbatul sustine ca a fost nevoit sa isi "falsifice" CV-ul deoarece sotia sa este bolnava si urmeaza un tratament costisitor in Paris. 

Din pacate pentru Emil, povestea lui nu il convinge pe Vali. Pentru a fi credibil, Emil o prezinta pe sotia sa lui Vali, insa barbatul observa ca femeia nu pare a fi bolnava de loc. Mai mult decat atat, Vali isi surprinde angajatul in timp ce o plateste pe presupusa sotie. 

Care este adevarata poveste a lui Emil? Afla totul din materialul video de mai sus!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni