• PRO TV
  • Refuza sa se dea batuta si lupta pentru o viata normala, de copil. Pare o fetita normala, dar povestea ei te va induiosa

Refuza sa se dea batuta si lupta pentru o viata normala, de copil. Pare o fetita normala, dar povestea ei te va induiosa

Refuza sa se dea batuta si lupta pentru o viata normala, de copil. Pare o fetita normala, dar povestea ei te va induiosa

De obicei, copiii sunt cei mai luptatori, mai optimisti si mai fericiti, iar daca, din pacate, sufera de vreo boala care le fura copilaria, ei se lupta pentru fiecare secunda de fercire si isi doresc cu orice pret sa duca o viata normala.

Katelyn Payne, o fetita in varsta de 11 ani, si-a pierdut suvitele blonde, sprancenele si genele, de la varsta de doi ani, dupa ce a fost dignosticata cu o boala care se numeste alopecia. 

Ceea ce in mod normal s-ar fi transformat intr-o tragedie pentru multi dintre noi, mai ales pentru o fetita care se afla inca la o varsta frageda, Payne refuza sa se dea batuta.

Micuta a inceput sa fie model pentru o multime de agentii, poarta peruci asemenea idolilor ei si, totul se intampla cu un singur scop: spera sa ii ajute pe micutii care se afla in situatia ei sa depaseasca momentul.

In urma cu putin timp, micuta a primit un contract de la o firma care produce peruci, iar reclama cu ea a devenit populara in numai cateva minute de la lansare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni