Intr-un din zile, profesoara l-a gasit in curte pe Matthew, unul dintre studentii ei, in curtea interioara a scolii. Acesta plangea fara incetare si isi ascundea capul sub o palarie.

Dupa ce profesoara l-a intrebat ce s-a intamplat, acesta i-a spus ca a fost tuns si ca toti colegii au ras de el. Pentru ca in scoala elevii nu au voie sa poarte palarii pe cap, femeia in varsta de 32 de ani a facut repede un plan, astfel incat micutul sa scape repede de "rusinea" pe care o traia.

Tori i-a spus micutului ca ii permite sa o tunda chiar el, in fata tutror colegilor. Se pare ca planul profesoarei a functionat, iar in ziua respectiva nimeni nu a mai ras de baietelul de numai 9 ani."A fost un fel de distractie pentru elevi, iar acest lucru l-a ajutat pe Matthew sa isi recapete increderea in el. Predatul nu este numai despre scris si citit, este si despre puterea exemplului si acceptarea diferentelor", a marturisit Nelson.

Directorul scolii a marturisit ca nu este deloc surprins de decizia luata de profesoara si a mai adaugat ca profesorii bun predau, dar profesorii extraordinari inspira, iar domnisoara Nelson este o profesoara extraordinara.

KTVU -