• PRO TV
  • O simpla tunsoare i-a facut sa arate ca actorii de la Hollywood. Cum arata oamenii strazii dupa ce ajung la stilisti

O simpla tunsoare i-a facut sa arate ca actorii de la Hollywood. Cum arata oamenii strazii dupa ce ajung la stilisti

O simpla tunsoare i-a facut sa arate ca actorii de la Hollywood. Cum arata oamenii strazii dupa ce ajung la stilisti

Uneori este mult sa mai simplu sa ii judecam pe cei de langa noi dupa felul in care arata, iar pe aceste elemente s-a bazat si proiectul lui Tyler Bridges, "What's the diference".

Ajutat de hair-stylistul Tim Doma, Bridges si echipa lui au filmat transformarile oamenilor strazii. Ceea ce au incercat ei sa demonstreze a fost faptul ca aparentele nu trebuie judecate si ca desi nu au casa, locuiesc sub cerul liber si traiesc din mila oamenilor, sunt si ei oameni ca noi.

"Sunt peste 600.000 de oameni ai strazii in Statele Unite, iar mesajul materialului video este despre prejudecatile pe care ajungem sa le formam la prima intalnire cu o persoana, iar mai apoi ajungem sa interactionam cu ei dupa parerea formata la inceput. Noi am vrut sa demonstram ca ei nu sunt foarte diferiti, ca sunt la fel ca noi toti", a marturisit Bridges intr-un material pentru Huffington Post.

Ceea ce isi doreste cel mai mult intiatorul proiectului este ca oamenii sa renunte la conceptiile gresite despre cei care locuiesc pe strazi si sa se gandeasca cum sa ii ajute.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni