• PRO TV
  • O poveste cu final neasteptat! Un caine ii fura geanta unui tanar si fuge. Ce se intampla cand tanarul alearga dupa el

O poveste cu final neasteptat! Un caine ii fura geanta unui tanar si fuge. Ce se intampla cand tanarul alearga dupa el

O poveste cu final neasteptat! Un caine ii fura geanta unui tanar si fuge. Ce se intampla cand tanarul alearga dupa el

Se cunoaste faptul ca oamenii au si un prieten adevarat, care nu ii paraseste la nevoie, iar de cele mai multe ori este vorba despre un caine, o prietenie bazata pe loialitate.

Asa se intampla si in cazul filmuletului de mai jos. Filmuletul incepe cu o situatie in care un tanar se afla in fata unei tonete cu mancare, dar care atunci cand obersva cainele maidanez care il privea lung, acesta ii cedeaza portia de mancare pe care tocmai si-o cumparase.

Tanarul isi arunca privirea asupra unei fete de langa el, iar mai apoi isi vede de treaba. Ceea ce nu a stiut el este faptul ca patrupedul il va ajunta neconditionat din acel moment. Acesta ii pastreaza un loc de parcare, ii pazeste masina, iar intr-o seara reuseste sa il surprinda fara sa isi dea seama ce se intampla cu adevarat.

Intr-o seara cand tanarul dorea sa urce in masina si sa plece spre casa, cainele ii fura geanta si o ia la fuga. Ceea ce barbatul nu stia, dar cainele constientiza, era faptul ca tanara pe care o intalnise cu ceva timp inainte avea nevoie de ajutor, iar patrupedul l-a dus la timp la ea ca sa o ajute.

Acest clip este un spot publicitar, dar a emotionat o lume intreaga!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni