• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • O mostenire a reusit sa dea peste cap linistea familiei. Ce se intampla cand adevarul iese la iveala

O mostenire a reusit sa dea peste cap linistea familiei. Ce se intampla cand adevarul iese la iveala

O mostenire a reusit sa dea peste cap linistea familiei. Ce se intampla cand adevarul iese la iveala

Felicia (40) si Radu (38) primesc o mostenire de la tatal lor care a murit, dar la deschiderea testamentului afla ca exista un al treilea mostenitor, o femeie necunoscuta care ar trebui sa primeasca casa unde locuieste Felicia. Casa pe care a renovat-o de curand impreuna cu logodnicul ei, Nicu (43), si unde cuplul intentioneaza sa locuiasca dupa nunta care va avea loc in doua luni.

Cei doi frati incearca sa descopere cine este aceasta femeie, care se presupune ca locuieste la Sibiu, insa nu reusesc s-o gaseasca. 

Radu este proprietarul unui bar care nu merge prea bine si are multe datorii. Incearca s-o convinga pe sora lui sa accepte mostenirea pentru a-si primi fiecarea partea, insa Felicia insista sa caute mostenitorul necunoscut. Da cazul unui detectiv privat. Detectivul o gaseste pe Catinca (32), care locuieste acum in Bucuresti in gazda, si ia legatura cu Felicia. Felicia merge sa o intalneasca, insa prima intalnire nu merge prea bine. Radu anunta avocatul ca au gasit a treia mostenitoare, iar avocatul o informeaza pe Catinca cu privire la mostenire.

Catinca viziteaza casa pe care a mostenit-o si ii dezvaluie Feliciei ca este sora lor. Felicia nu o crede. Ii spune totul lui Radu, care, la randul lui, decide sa se intalneasca cu Catinca, iar ea i se destainuie. Radu afla ca barul sau a fost distrus de niste recuperatori. Catinca ii e alaturi si il consoleaza. Radu are nevoie urgenta de bani primiti din mostenire asa ca, impreuna cu Catinca, decide sa o anunte pe Felicia ca vrea sa accepte mostenirea. Felicia se enerveaza si o numeste pe Catinca o impostoare. Radu si Catinca pleaca furiosi.

A doua zi se duc la avocat sa semneze acceptarea mostenirii. Avocatul le propune sa se impace cu Felicia pentru ca aceasta sa nu ajunga sa conteste mostenirea. Nicu, fara se vrea, ii da o idee Feliciei, si anume, sa faca pe ascuns un test ADN al Catincai. Ii invita la cina pe Radu si pe Catinca, cina ce se termina intr-o cearta. Felicia duce paharul si furculita folosita de Catinca la un laborator specializat pentru a face testul ADN si, in acelasi timp, depune si o cerere de anulare a mostenirii. Radu devine extrem de furios. Catinca merge sa se intalneasca cu Felicia, dar da peste Nicu care se poarta foarte amabil cu ea.  Felicia observa acest tete-a-tete si se infurie. Se cearta cu amandoi. Nicu pleaca de acasa si ii propune sa amane nunta. Felicia ia rezultatele testului ADN si constata ca, intr-adevar, Catinca este sora ei. Regreta faptele ei si retrage cererea de anulare a mostenirii. Se impaca cu Radu si cu Catinca, iar ei, la randul lor, o ajuta sa se impace cu Nicu. Nunta are loc, iar ei sunt din nou o familie.

Vezi mai multe in filmuletul de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni