O legatura amoroasa periculoasa. Motivul pentru care un barbat pierde increderea sotiei sale

O legatura amoroasa periculoasa. Motivul pentru care un barbat pierde increderea sotiei sale

Rares Istrate (26) este un tanar stilist crescut la tara, care ajuns in Bucuresti are sansa sa fie remarcat de catre Mircea Enache (30), un manager de salon cosmetic cu pretentii, unde ulterior este angajat. 

Rares e casatorit cu Ana Istrate (25) si are un baietel, Victor Istrate (6), care impreuna cu mama sa continua sa locuiasca la tara. Intre Rares si Mircea incepe o relatie de o natura aparte. In compania lui Mircea, Rares da frau liber pornirilor homosexuale, pe care si le-a reprimat o viata intreaga si intre cei doi se infiripa o idila. 

Rares traieste intens povestea de dragoste cu Mircea, pana cand Ana isi gaseste de munca in Bucuresti si se hotaraste sa-i faca o surpriza. In timp ce cei doi amorezi sunt acasa la Rares, Ana apare la usa acestuia impreuna cu copilul si il anunta ca de acum incolo vor trai impreuna in Bucuresti. Acesta e momentul in care Mircea incepe sa puna presiune pe Rares, ca acesta sa aleaga intre familie si relatia lor. 

Rares se teme sa-i spuna Anei adevarul, Mircea il preseaza din ce in ce mai mult, ii acorda o luna lui Rares sa rezolve problema, in caz contrar il va parasi si il va concedia. 

Intre timp frecventeaza un club pentru homosexuali, unde da peste verisoara Anei, Diana (21) pe care o minte ca e in interes de serviciu. Pentru ca el gaseste tot timpul motive pentru a nu face sex cu Ana, aceasta incepe sa banuiasca ca Rares are o amanta. Ana isi da seama ca Mircea e homosexual, dar nu face legatura dintre cei doi. 

Hotarata sa dea de urma presupusei amante, Ana merge la salon sa-i cunoasca pe colegii sotului sau. Nimereste chiar cand acesta e iesit in pauza cu cea mai buna prietena si confidenta a lui, Livia Iuga (23) si incepe sa o acuze pe aceasta, pe nedrept, pentru criza prin care trece mariajul lor. 

La insistentele Anei, Rares recunoaste ca are o aventura, fara a preciza cu cine. Ana pleaca impreuna cu copilul inapoi in sat, Rares ii spune lui Mircea ca i-a recunoscut Anei, dar nu pe deplin. Mircea se infurie si ii da un ultimatum, dupa care o suna pe Ana si ii zice ca Rares are o relatie la care nu va renunta niciodata. 

Tatal lui Rares, Dumitru Istrate (53), vine la Bucuresti sa-si convinga fiul sa mearga acasa sa se impace cu sotia, in ideea ca nu merita sa-si strice casnicia pentru nici o alta femeie. Acesta merge in sat, se intalneste cu Ana si de dragul lui Victor o cheama inapoi la Bucuresti, cu toate ca nu mai crede in acel mariaj. Cand se intorc de la club, Rares ii spune lui Mircea ca sotia lui s-a intors in Bucuresti, acesta se enerveaza in prima faza, face o criza de gelozie, dar mai apoi il ia pe Rares in brate. Chiar in acel moment iese Ana din scara blocului si ii vede pe cei doi imbratisati. Socata si scarbita Ana decide sa plece acasa definitiv si ii interzice lui Rares sa-si mai vada fiul. Rares incearca sa o convinga pe Diana sa stea de vorba cu Ana, dar aceasta il refuza. 

Disperat ca o sa-si piarda serviciul, Rares se sfatuieste cu Livia si in cele din urma ii spune patronului, Francisc Ion (35), despre santajul si amenintarile la care a fost supus de catre Mircea. Acesta afla si dupa o cearta in care il umileste pe Rares, il concediaza. 

Rares ramane fara nici o perspectiva, ii spune Liviei, care vine la el in vizita, ca poate va emigra, pentru ca in curand va plati si pensie alimentara. Patronul il cheama pe Rares la salon, cand acesta ajunge acolo, afla ca Mircea a fost concediat, Livia este noul administrator al salonului si el este reprimit la munca. Abia acum Rares realizeaza ca Mircea s-a folosit de el si ca nu a insemnat pentru el decat o alta cucerire. Tatal lui il cheama acasa dupa o vreme, Rares accepta sa mearga, cu toate ca se teme de reactiile familiei la vestea ca e homosexual.

Dumitru Istrate isi primeste fiul cu bratele deschise. Acolo o gaseste si pe Ana care il anunta ca s-a hotarat sa il lase sa-si viziteze copilul, doar pentru ca acesta sa nu sufere. Cei doi divorteaza.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni