• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • O femeie se confrunta cu cea mai grea decizie. Ce se intampla cand barbatul pe care il iubeste ii fura copilul

O femeie se confrunta cu cea mai grea decizie. Ce se intampla cand barbatul pe care il iubeste ii fura copilul

O femeie se confrunta cu cea mai grea decizie. Ce se intampla cand barbatul pe care il iubeste ii fura copilul

Dupa ce au fost impreuna vreme de patru ani, Crina, o tanara in varsta de 28 de ani si Alex, de 31 de ani, sunt pe cale sa se casatoreasca. Crina este insarcinata in sase luni, iar viata lor parea fericita si aranjata, dar inainte de a spune "Da" in fata ofiterului starii civile, viata lor a luat o cu totul alta intorsatura.

Lucian, un barbat in varsta de 30 de ani, a aparut exact in momentul in care cei doi isi uneau destinele si a strigat in gura mare dragostea lui pentru Cristina, dar si faptul ca bebelusul pe care il poarta in pantece este al lui. Tanara a ales sa plece alaturi de Lucian si a crezut ca el va reusi sa indeplineasca visul: sa calatoreasca in intreaga lume si sa se bucure de viata, lucruri pe care Alex nu i le putea oferi niciodata.

Dupa ce s-a mutat alaturi de Lucian, Cristina si-a dat seama ca viata nu este la fel de roz cum credea si ca barbatul nu este chiar tatal pe care si-l dorea pentru copilul ei. Dupa certuri, batai, vizite la politie si amenintari, Cristina a ramas si fara copil, iar Lucian disparuse fara urma.

Ajutata de Alex, Cristina reuseste sa il gaseasca pe Lucian, politia intervine, iar bebelusul se intoarce in bratele mamei sale. In final, Alex si Cristina decid sa creasca copilul impreuna si sa mai dea o sansa relatiei lor. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni